algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Moyà puja fins al tercer lloc i Àlex Corretja baixa al sisè

El mallorquí Carles Moyà ha pujat tres llocs en el rànquing de l'ATP aquesta setmana, i se situa en la tercera plaça, mentre que Àlex Corretja ha baixat fins al setè lloc.

Moyà, que va ser semifinalista a Hamburg, es troba a només 283 punts del rus Ievgueni Kafelnikov, que segueix encapçalant la classificació per segona setmana consecutiva. Corretja, que havia estat finalista a l'esmentat torneig el 1998, perd quatre llocs pel fet que no ha participat en aquesta edició per malaltia.

Així mateix, Albert Costa, campió l'any passat, baixa del lloc 13 al 20, després d'haver caigut en segona ronda. Per la seva part, el xilè Marcelo Ríos, que va derrotar en la final l'argentí Mariano Zabaleta, puja de la vuitena a la sisena posició.

Per una altra banda, ahir es disputà la primera jornada del torneig de Roma, en el qual reaparegué Àlex Corretja després d'estar aturat per malaltia, i ho va fer amb una victòria davant l'italià Digo Nargiso per 6-1 i 7-6 (7/2).

De la resta destaca que els favorits compliren els pronòstics i es classificaren per a la següent ronda, a excepció del nord-americà Todd Martin, que es va haver de retirar abans de començar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.