algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Cabello intentarà avui aconseguir el lideratge de la Challenge

El ciclista de Kelme és sempre candidat al triomf final de la Volta a Mallorca

Si hi ha algun ciclista que compta sempre amb moltes possibilitats per fer-se amb el lideratge d'aquesta VIII edició de la Challenge és Francisco Cabello. El ciclista del Kelme és una garantia de lluita i entrega i, per tant, espectacle. Si a Sóller fou l'animador de la cursa, avui a Calvià no espera ser menys. «Em trob molt bé de forces i intentaré atacar a la darrera etapa. Hi ha quatre colls de muntanya i, en faltar pocs quilòmetres per a l'arribada, hi ha una pujada que em pot anar bé», digué.

Cabello és conscient que l'equip de l'ONCE intentarà guardar les espatles del líder, José Luis Rebollo, i que per tant li posarà les coses molt complicades. «L'ONCE ha demostrat aquests primers dies que ha arribat a la Challenge en molt bona forma i és segur que voldran mantenir Rebollo com a líder fins el darrer dia. Rebollo demostrà a Sóller que està molt fort i els seus companys varen fer una gran feina per ell. Així, no serà gens fàcil aconseguir el lideratge», afirmà.

El ciclista de Kelme, any rere any, és el principal protagonista quan la carretera es fa costa amunt. «La Challenge em va molt bé, ja que em serveix per acabar la meva preparació amb vista a la Volta a Andalusia, que és la meva primera gran cita. He d'aprofitar aquests dies de la prova mallorquina, ja que després he de dedicar la major part de la temporada a ajudar Fernando a les grans voltes», significà Cabello.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.