algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

VIII Cros Mateu Domínguez: Toni Peña no deixà escapar el triomf

El corredor felanitxer superà els peninsulars en el circuit de la Porciúncula

Toni Peña (Ramis Sastre), que està preparant la seva participació en els mundials de Sevilla, s'imposà als corredors peninsulars en el VIII Cros Mateu Domínguez, disputat als afores de la Porciúncula. Darrere el felanitxer entraren Benito Ojeda i José Manuel Granadero, els dos de l'equip Domingo Catalán.

Uns altres tres corredors illencs també aconseguiren entrar entre els deu primers: Mito Bosch (Ramis Sastre), cinquè; Miquel Capó, sisè, i Vicenç Ogazón, desè, els dos darrers del club ADA Calvià.

En la correguda reservada a les dones entrà primera la catalana Paquita Crespo, seguida d'Esther Huertas i de la mallorquina Melina Sagrera (Ramis Sastre)
En veterans, triomf per a Antoni Riera (CA Manacor), seguit de Ramón García (CA Inca), de l'independent Manuel Salvador i d'Emilio de la Cámara (Fidípides), que com és habitual superà corredors molt més joves.

En les categories escolars cal ressaltar l'absència de gran part dels corredors mallorquins, ja que un dia abans es disputaren els campionats de Mallorca de cros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.