nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

El Mallorca comença a preparar la segona part de la temporada

L'equip de Cúper ha d'afrontar pel gener sis partits, cinc de Lliga i un de Copa del Rei

70064
El Mallorca reprengué els entrenaments.

Després d'una setmana de vacances, el Mallorca tornà ahir dematí a la feina. Diumenge que ve torna a haver-hi Lliga "els vermellons visiten Almendralejo per enfrontar-se a l'Extremadura" i ja s'ha d'oblidar el Nadal.

Els jugadors mostraren a la primera sessió preparatòria una gran actitud cap a la feina i sobretot un bon estat físic, malgrat que més d'un reconegué haver menjat més del normal. Aquesta circumstància fou valorada positivament pel tècnic Héctor Cúper, que es mostrà molt satisfet per la predispocisió dels jugadors.

«La plantilla ha tornat de les vacances amb molt bon estat físic. Els jugadors continuen amb moltes de ganes i la veritat és que la setmana es presenta amb molta de voluntat», va dir l'argentí.

L'equip de Cúper acaba el 1998 com a líder del campionat i començarà el 99 també com a primer classificat. Però mantenir aquesta privilegiada primera posició no serà gens fàcil, ja que el Mallorca afronta un mes de gener terrorífic. Com ja s'ha esmentat, diumenge "3 de gener" l'Extremadura serà el primer rival del 1999. En principi, aquest primer compromís no ha de dur gaire complicacions al mallorquinistes, ja que els de Rafa Benítez són els darrers de la taula. Però és que a la següent jornada "10 gener", el rival serà ni més ni manco que el Reial Madrid. Després els de Cúper visitaran el Celta, un equip molt complicat que practica un gran futbol. Dos dies després d'haver jugat a Vigo, el Mallorca afrontarà els vuitens de final de la Copa del Rei, davant un equip encara per determinar. El dia 24, el València visitarà el Lluís Sitjar que serà el darrer partit de la primera volta. I finalment, els vermellons acabaran el mes de gener a Salamanca, ja a la segona volta. Sense dubte un mes molt complicat en el qual l'equip de Cúper haurà de disputar fins a sis encontres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.