algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.55°

Contestí, al capdavant de l'associació de copropietaris del Lluís Sitjar

La Junta anual de copropietaris del Lluís Sitjar va tenir lloc ahir al saló d'actes de la Banca March. Damià Estelrich, fins a les hores president, presentà la seva renúncia irrevocable al càrrec i fou elegit, pràcticament per aclamació, l'expresident del Mallorca Miquel Contestí.

Contestí, que minuts abans havia estat propossat com a nou responsable de l'associació per José María La Fuente, s'endugué els aplaudiments de la reunió. «Nosaltres representam el mallorquinisme de veritat. El Mallorca, quan jo vaig arribar a la presidència, només tenia el camp. Una cosa vull deixar molt clara, mai aniré contra el Mallorca, però reclam dignitat per als copropietaris. Mai no hem de deixar el Lluís Sitjar. No hi ha diners al món per comprar el camp del Mallorca. El Lluís Sitjar i el mallorquinisme és nostre», va dir Contestí en el decurs de la reunió.

Tot això va passar poc després que Damià Estelrich, encara president, explicàs que el Reial Mallorca havia fet una nova oferta als copropietaris.

El 2 de desembre de l'any 1997, quan va tenir lloc l'anterior Junta, es va fer públic que el Mallorca SAE oferia 500.000 pessetes a pagar en cinc anys; o bé un carnet gratuït per 10 temporades; o bé un descompte d'un 60 per cent del valor d'un abonament durant 20 temporades, a canvi del títol de copropietat. Ahir, Estelrich va fer saber que la nova oferta era la mateixa però amb la diferència que les 500 mil pessetes ofertes per l'entitat serien pagades enguany en efectiu i no en cinc anualitats com s'oferia l'any passat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.