algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

La gran festa dels Criadors

L'Associació lliurarà diferents premis commemoratius

Avui vespre, a partir de les 21.00 hores, el restaurant Es Molí d'en Sopa, a Manacor, serà l'escenari de la festa anual que organitza l'Associació de Propietaris i Criadors.

El sopar-festa reunirà la majoria de criadors i propietaris de cavalls de Mallorca, i durant aquest es lliuraran diferents premis commemoratius als criadors i propietaris que hagin fet alguns mèrits concrets durant l'any. Així, es concedirà un premi del criador de l'any dels 3 anys a Joan Oliver, criador del guanyador del Gran Premi Nacional, Caster Kid. Dels 4 anys, el guardonat serà Toni Alorda, criador de Brandy Royal, que guanyà el Premi dels 4 anys, i dels 5 anys serà per a Joan Oliver per Alex Kid.

A més a més es lliuraran plaques commemoratives als propietaris dels cavalls que ostenten el rècord absolut d'importats, que serà per a Simó Galmés, propietari de Selfon, i a la categoria de nacionals, per a Joan Oliver, per Alex Kid. Així mateix es lliuraran plaques commemoratives als propietaris dels cavalls que tenen el millor temps de la temporada als 2, 3 i 4 i més anys nacionals, així com una altra per al propietari del cavall importat que enguany hagi fet el millor temps. Finalment, es donarà un altre premi a la quadra que més guanys ha obtingut durant la present temporada, que en aquesta ocasió ha caigut en la quadra Es Cabanells, de Simó Galmés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.