cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Van Gaal: «Les coses no poden anar pitjor»

L'entrenador del FC Barcelona es mostrà ahir, però, esperançat que el seu equip millori els resultats

L'entrenador del FC Barcelona, l'holandès Louis van Gaal, està esperançat que el seu equip millorarà el joc i els resultats, ja que va assenyalar ahir que en el futur «les coses no poden anar pitjor».

L'entrenador barcelonista entén que el seu equip no està travessant per un moment dolç i que un bon resultat en la Lliga de Campions, davant el Brondby danès, contribuiria a recobrar les expectatives entre els barcelonistes.

Van Gaal va assegurar que l'ànim en el vestidor del Barcelona és bo, a l'igual que l'ambient entre els jugadors, circumstància que no hi va haver després de la derrota encaixada contra l'Atlètic de Madrid.

«Hem que tenir ambició», va dir Van Gaal, que espera que el partit de demà davant el Brondby, darrer en què participarà el Barcelona en la present Lliga de Campions, «l'equip aprofiti l'ocasió per millorar la imatge».

Després del partit contra el Deportivo de La Corunya, que va concloure amb triomf de l'entitat gallega (2-1), Van Gaal va treure conclusions positives, concretament per la bona imatge que donà l'equip català a la segona part, una sensació que, segons ell, «també han experimentat els jugadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.