algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Breogán visita el Ciutat d'Inca

Els inquers sortiran amb ganes de sumar la segona victòria

El Ciutat d'Inca rep avui, a les 21 hores, en el Palau d'Esports d'Inca, la visita d'un exequip de la Lliga ACB, Breogán Universidade. Els àrbitres designats són els madrilenys Garmendia i Peñas.

Els gallecs estàn disposats a tornar a la màxima categoria del bàsquet estatal i fitxaren per a aquesta temporada un dels millors jugadors estatals, Santi Abad, un aler-pivot de 29 anys i 2'03 metres d'alçada, que fins ara ha aconseguit una mitjana de 17 punts.

Els dos jugadors estrangers, l'escorta Rod Mason i el pivot Stacey Williams, i l'exjugador del Joventut Ruf, formen amb el base David Gil i l'aler Esteban Gómez, generalment, el cinc inicial.

Els homes de Jaume Ventura han encaixat, deprés de debutar amb victòria a Ferrol, vuit derrotes consecutives. El tècnic necessita un triomf i una altra ensopegada augmentaria les crítiques contra l'entrenador mataronès.

El Ciutat d'Inca començà la Lliga amb un presupost ajustat i el canvi del pivot estranger, McCanna per Blankenship, va imposibililitar que el club pogués fitxar jugadors estatals, després de les lesions de Berto Alzamora i Julio Canet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.