cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Itàlia-Espanya: Set debutants i un bon empat

Camacho va donar un aire nou a la selecció, que tutejà Itàlia quasi sempre

ITÀLIA 2
ESPANYA 2

ITÀLIA: Peruzzi; Panucci, Cannavaro, Favalli, Maldini; Fuser, Albertini, D. Baggio, Di Francesco; Inzaghi i Totti.
Torricelli per Panucci en el minut 42, Chiesa per Fuser en el minut 45, Tomasi per Albertini en el minut 45 i Di Biaggio per D. Baggio en el minut 45 i Pessoto per Favalli en el minut 61.
ESPANYA: Cañizares; Míchel Salgado, Sergi, Paco, Marcelino; Alkiza, Engonga, Etxeberria, De Pedro; Raúl i Urzaiz.
Valerón per Alkiza en el minut 45, Ivan Helguera per Engonga en el minut 45, Dani per Etxeberria en el minut 45, Aranzábal per De Pedro en el minut 64, Juan Sánchez per Urzáiz en el minut 79 i Toni per Cañizares en el minut 84.
ÀRBITRE: Fernand Meese (Bel). Amonestà a Marcelino en el minut 85.
GOLS:
1-0: minut 13, Inzaghi, per alt, després de sueprar Paco i Míchel Salgado.
1-1: minut 32, De Pedro, de cap i lliure de marca, aprofita una gran passada de Míchel Salgado des de la banda dreta.
1-2: minut 74, Inzaghi supera Marcelino i marca.
2-2: minut 83, Raúl, de penal comès sobre Juan Sánchez.

La selecció espanyola empatà ahir a dos gols amb el combinat italià en un partit en el qual debutaren set jugadors per Espanya, que aportaren dedicació a un partit net "només una targeta groga" i ple d'oportunitats, en què destacà Míchel Salgado.

Poc temps va tardar Espanya en rebre un gol d'una selecció de vertadera entitat. En el minut 3, els italians ja havien avisat, gràcies a una forta pressió inicial, de les seves intencions amb una claríssima oportunitat que només la fortuna evità que es convertís en el primer gol dels locals.

Quan semblava que Espanya es desfeia del domini italià, Totti passà la pilota a Inzaghi, que guanyà l'esquena a Paco i Míchel Salgado, i superà per alt Cañizares.

Espanya començà aleshores a tocar la pilota a poc a poc, però sense un clar distribuïdor de joc. Després d'un llançament inofensiu a pilota aturada i un altre des de fora de l'àrea de Raúl, s'aconseguí l'empat. Míchel Salgado arribà fins a la línia de fons i va treure un gran centre que De Pedro, sol al segon pal, convertí en gol. Des d'aquest moment i fins al final del primer temps, les ocasions se succeïren en una i altra porteria.

Els nombrosos canvis efectuats per Camacho i Zoff pel segon temps feren que l'inici se semblàs al dels primers quaranta-cinc minuts. Però en aquesta ocasió, Espanya no es va deixar vèncer. La primera oportunitat clara la va protagonitzar Míchel Salgado. El jugador demostrà una gran habilitat en el control a l'interior de l'àrea i estavellà la pilota al pal esquerra de la porteria de Peruzzi. Dani i Urzaiz donaren continuïtat a l'oportunitat de Salgado, però el marcador no es va moure. El partit no era clarament de ningú, però les ganes amb les quals el davanter mallorquinista i Ivan Helguera entraren en el camp decantaven la balança cap el costat espanyol.

Això no obstant, el futbol tornà a mostrar les seves contradiccions i Itàlia es tornà a avançar en el marcador, amb un altre gol d'Inzaghi, que es va desfer de Marcelino, i que deixà en evidència el potencial de la defensa alineada per Camacho.

Juan Sánchez entrà al terreny de joc en poc temps per demostrar la seva vàlua, però ho va fer. Provocà el penal que Raúl es va encarregar de transformar amb l'empat definitiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.