muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

Camacho assajarà la «revolució»

Marcelino i Dani podrien debutar amb la camiseta de la selecció espanyola

Amb només quatre jugadors de la «vella guardia», la selecció espanyola afronta avui (20.30) a Salerno el partit internacional amistós contra Itàlia, en el que es considera la fase de preparació per a l'Europeu del 2000.

El tercer partit de José Antonio Camacho com a seleccionador nacional ha convertit en real l'anunciada «revolució» de l'equip. Sis seran els possibles debutants en el partit davant els italians: José Mari, Valerón, Sánchez, Iván Helguera i els mallorquinistes Dani i Marcelino, i vuit jugadors corresponen a l'anomenada «era Camacho»: Alkiza, Urzáiz, Michel Salgado, Toni, Helguera, Engonga, De Pedro i Paco.

«Tot el que he llegit aquests dies dels que deien que no havia duit nous jugadors no són crítiques, són opinions, i si ara diuen que hi ha massa novetats és que no saben el que volen. Hem de recordar que molts dels absents, ho són per lesions, com és el cas de Hierro, Alkorta o Luis Enrique», indicà Camacho.

El seleccionador deixà ben clar, tot i les nombroses novetats, que el bloc que s'enfrontarà a Italia serà molt similar al que guanyà a Tel Aviv Israel per 2-1. «Hi haurà pocs canvis respecte d'aquell partit, les proves seran les mínimes i les justes», assenyalà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.