algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

El projecte de Superlliga Europea proposat per la UEFA agafa forma

Els representants dels principals equips europeus es reuniren ahir a Madrid

Els representants de catorze clubs europeus es reuniren ahir a Madrid per estudiar el nou format de la SuperLliga proposat per la UEFA i decidiren nomenar president del grup Lorenzo Sanz, i crear una comissió formada per cinc equips (Milà, Bayern de Munic, Marsella, Porto i Reial Madrid) per renegociar els contractes de televisió.

El batiat com a «grup dels 14» decidí acceptar el nou format de competicions europees de la UEFA i requereix al màxim organisme continental que les posi en pràctica a partir de la temporada 1999/2000.

A més, «insta» a la UEFA a que renegociï els contractes televisius i altres formes d'explotació per «optimitzar» els ingressos de la futura Superlliga. Els clubs acordaren també constituir-se en grup permanent i estudiar la possibilitat de convertir-se en una associació.

Igualment, es constituirà una secretaria permanent a Madrid, on es tornaran a reunir el pròxim 18 de desembre per analitzar les decisions de la Comissió Executiva de la UEFA que es celebrarà a mitjans d'aquest mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.