algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Linares: «Me n'aniré quan la plantilla no estigui amb mi»

Tal com ja va dir a la roda de premsa posterior al partit contra el Numància, Jesús Linares no pensa dimitir del seu càrrec com a entrenador del Mallorca B, ni tan sols s'ho ha plantejat.

Segons va reconèixer ahir a Diari de Balears, l'única raó que el faria deixar el seu lloc d'entrenador del filial seria si en el vestidor no hi hagués unió i si els jugadors no confiassin en la seva feina.

«Sé que la plantilla està amb mi, i jo amb ells. Estic segur que hi ha qualque home que no està content perquè no juga, però també saben que amb mi en qualsevol moment poden tenir una oportunitat i que no es poden relaxar. Sincerament, no veig que la plantilla estigui en contra meva, i quan ho vegi marxaré, perquè aleshores la feina serà impossible de dur a terme», va dir ahir.

Respecte de la seva situació personal, Linares reconeix que no se sent qüestionat per la directiva del Mallorca ja que «diumenge, després del partit, em varen donar tot el seu suport, i fins ara no conec cap situació contrària. Continuaré fent feina, estam en la línia que tenim previst estar i tenc confiança de poder treure l'equip d'aquesta situació, perquè veig que el nostre equip, tret de contra el Numància, no ha estat inferior a cap conjunt».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.