algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
20°

Coolman s'imposa al premi Milla i recorda els seus millors temps

Esther Sáez, amb Vicadillo, es va fer amb el triomf a la concertada per a Dames

El cavall nòrdic de la quadra Orell, rememorà ahir dissabte els seus millors moments imposant-se al premi Milla després de situar-se al cap de la cursa aguantant durant tot el recorregut Laramie, que s'havia situat al seu costat, mentre que per darrere, Starlight CN rodava per la corda i Dadesboy intentava la remuntada que finalment no aconseguiria. Varco fou distanciat quan només havien transcorregut 300 metres de cursa. El registre del guanyador Coolman, va ser d'1.17.9, mentre que els col·locats Laramie, Starlight CN i Dadesboy entraven molt agrupats a certa distància del guanyador.

A la cursa concertada per a poltres de dos anys, Dueña Torg se situava al capdavant de la cursa des del començament, sense que el favorit Danger Z, malgrat que ho va intentar, pogués superar-la, i entraren els dos amb molt poc marge, ja que el guanyador marcava una mitjana d'1.25.8 i el segon classificat 1.25.9.

Una gran actuació va ser la que va tenir Vicadillo a la cursa concertada per a dames, menat per Esther Sáez, ja que rodava per l'exterior durant la pràctica totalitat de la cursa amb molt de desgastament físic, sobrant-li forces encara per a la darrera recta de l'hipòdrom, rematar i fer-se amb la victòria final amb un registre final d'1.20.3, mentre que el favorit Big, amb Bel Garau, s'havia de conformar amb la segona posició a 1.21.4. Song of Blues i Aby Boy ocuparen la tercera i quarta posició respectivament.

Pel que fa a la cursa del quartet especial, Crisly aconseguia la victòria per davant el debutant Bandu du Ringeat, amb una mitjana d'1.20.1 i 1.20.2 respectivament. Completaren el quartet Neldas Peak (1.20.3) i Elos du Gage (1.20.3), mentre que Zoot Run, que comptava entre els favorits, novament era distanciada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.