algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

La UEFA sanciona Stankovic amb quatre partits de suspensió

També decidí rebutjar la demanda d'impugnació del Genk per l'anomalia en els córners

El Comitè de Disciplina de la UEFA, va donar a conèixer ahir la sanció que decidí per a Iovan Stankovic, pendent encara des del partit d'anada de vuitens de la Recopa d'Europa contra el Racing Genk belga. Stankovic fou expulsat per doble amonestació, la darrera per donar un cop de colze a Reini, després que aquest el provocàs durant tot el partit.

Finalment, la sanció ha estat més inflexible del que esperaven al club, ja que la UEFA ha decidit que Stankovic no podrà jugar els pròxims quatre partits de competicions europees.

A més a més, la UEFA també va decidir desestimar la impugnació presentada pel Racing Genk al partit de tornada que acabà amb empat a zero i que suposà la seva eliminació de la competició. Els belgues impugnaren el partit pel fet que la distància dels banderins de córner i les tanques de publicitat no era la reglamentària.

Això no obstant, el Reial Mallorca no ha quedat tampoc al marge de les sancions de la UEFA, ja que també ha estat multat per part del màxim organisme europeu de futbol amb 5.000 francs suïssos (poc més de mig milió de pessetes), per la inadequada col·locació dels plafons publicitaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.