algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Son Pardo: Alcon Blai va fer bons els pronòstics

El cavall de la quadra Son Blai es va fer amb el Criterium cinc anys

Ja es tenia una mica de «mono» a l'hipòdrom de Son Pardo després de set dies sense corregudes "la setmana passada es va disputar a Manacor la Diada de Tot Sants". Ahir, nova reunió amb nou proves on destacava per damunt de totes la setena correguda, reservada per al Criterium del cinc anys.

El gran favorit, Alcon Blai, demostrà el seu bon moment de forma pel qual travessa i s'imposà rodant a 1.22.4 per davant d'Aloy du Helin (1.23.0), Aldaniti (1.23.0) i Agla (1.23.7).

Aquesta va ser la segona victòria consecutiva del cavall de la quadra Son Blai, després de la seva victòria el cap de setmana passat a Manacor a l'Especial Nacionals disputada durant la Diada de Tots Sants.

Una altra de les proves interessants que es varen presenciar a Son Pardo, novena i darrera de la reunió. El cavall de la quadra Germans Garau, Cesar de Saint Pol, menat per A. Garau, es va adjudicar el premi Hemelin rodant en 1.18.1 per davant de Queen Anet (B. Llobet R.), s'Auba de Maig (D. Oliver) i Vic Love (A. Riera R.).

Destacada va ser també la sisena correguda del dia, Premi Guy, en la qual es trobaven cavalls de molta qualitat que podien oferir a priori un espectacle molt atractiu. Big que partia com a gran favorit després de la seva victòria a la Diada de Manacor, complí els pronòstics i es va fer amb la victòria amb un temps d'1.18.3. Cheops de Brouets (1.19.0) arribà en segona posició i My Best Valentine (1.17.6) fou tercera després de sortir amb un handicap de 50 metres. El quart lloc va ser per al cavall de la quadra es Cabenells, Buster Vip, que arribà amb un temps d'1.18.6.

De la resta de proves, cal destacar que Capicua, menat per J.A. Riera, fou el primer a la primera correguda de la reunió en superar Caruso Skipper, que va ser segon, Bevisa, que arribà tercer, i Cileo, que va ser quart. A la segona correguda, Duna Grandchamp superà el gran favorit Dilleul i entrà en primera posició amb un temps d'1.26.1. El cavall de la quadra Mistero fou segon rodant a 1.26.2. Tercer fou Dalton Ross i quart Danae Branch.

En el premi Gil Ladrone, tercera prova de l'horabaixa, la gran favorita Benvista JP, menada per G. Andreu, entrà en primer lloc rodant a 1.23.8, per davant Bucefalo, Bribon Blai i Aura de Emmy. A la concertada per a Joqueis, A. Solivellas, menat per Bach B, aconseguí la primera posició amb 1.23.5 superant per dues centèssimes G. Riera amb As des Bosc. Tercer va ser Brinca TR (1.27.9) a les regnes de B. Fuster.

Babieca GS es va dur el triomf a la sisena correguda del programa per davant de Bell Estel, a priori la gran favorita, Batec den Tap i Vikingo. I finalment a la vuitena prova, cap dels que partien com a principals favorits al triomf compliren els pronòstics. Fou finalment Catarinella "de la quadra Ladil" rodant a 1.19.0 qui superà els grans favorits Miss Princeps (1.19.4) que duia dues victòries consecutives a Son Pardo, Beledor (1.19.5) i War Dance (1.19.6).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.