algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Marcus Philips serà operat avui d'una fractura a la boca

El jugador del Pollença patí una dura agressió diumenge

El jugador del Pollença Marcus Philips haurà de passar avui matí pel quiròfan de la Clínica Miramar, per ser operat d'una doble fractura a la mandíbula inferior, que li ocasionà el defensa de l'Arenal, Francisco Ruiz.

El jugador explicà ahir com va passar tot, i a hores d'ara encara no s'explica com va poder actuar així. «Encara no entenc com va fer el que va fer. Per moltes voltes que hi faig, no li trob cap possibilitat que em faci pensar que no ho va fer intencionadament. Vaig sortir al camp al minut 15 de la segona meitat, i tot d'una vaig fer el gol, que fou producte d'una errada clara de Pao Ruiz, i que al final va ser el de la victòria. A partir d'aquí el partit es va escalfar molt, i en una jugada posterior, en la qual la pilota venia des de lluny, Ruiz es va frenar de cop i llançà el puny cap a darrere contra la meva boca. Vaig caure al terra i després em portaren al PAC i a la Policlínica», explicà Marcus.

El jugador va voler deixar clar que no és una persona rancuniosa, però «vull que tothom sàpiga què va fer perquè com a mínim vagin alerta amb ell. Una persona que es dedica a jugar a futbol no pot tenir aquest tipus d'actuacions».

El jugador serà operat avui, i haurà d'estar una bona temporada "encara no li han determinat" abans de poder tornar a jugar a futbol. De totes maneres es mostrà tranquil i deixà clar que «el que vull és recuperar-me el més aviat possible, i poder tornar a menjar qualque cosa sòlida, ja que només em donen brou des de diumenge i tenc una fam que em mor».

D'altra banda, a la mateixa habitació es troba el jugador del Ferrioler Jordi Borrell, que diumenge va tenir una topada amb Paco Coll, i li ocasionà un enfonsament del pòmul, del qual fou operat dilluns.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.