algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Veljko Paunovic: «No he fet res que sigui extraordinari»

El mallorquinista és conscient que ha de continuar fent feina

Veljko Paunovic es presentà ahir a l'entrenament amb una sola idea al cap. Continuar fent feina com si res no hagués passat. El cert és que el iugoslau mostrà un semblant molt més content que no el dels darrers dies, i ell mateix reconeixia que estava més content que abans perquè havia marcat un gol que a més suposà que el Mallorca trencàs la defensa de l'Alabès. «Estic més content que altres dies perquè a la fi vaig debutar a la Lliga aquesta temporada i amb un gol per a mi molt significatiu, i perquè hem guanyat un partit molt complicat contra un equip molt difícil», manifestà. «Ara el que he de fer és continuar fent molta feina. No ha canviat res, tan sols que estic més content. Reconec que no he fet res que sigui extraordinari i he de continuar pensant en el futur i en el fet que l'entrenador pugui continuar confiant amb mi», explicà el migcampista iugoslau.

Paunovic no creu que el gol marcat diumenge li pugui suposar entrar de cop a la titularitat. «No em veig titular dijous contra el Genk, ni em veig fora de l'equip ni res per l'estil. He de fer feina i esperar que l'entrenador prengui les decisions que trobi pertinents», sentencià el migcampista iugoslau del Reial Mallorca.

Biagini  

L'altre protagonista, Leo Biagini, tampoc no creu que s'hagi guanyat la titularitat, tot i que ara és el màxim golejador de l'equip. «He fet dos gols, però allò important és que l'equip guanya i no qui faci els gols», explicà l'hispanoargentí.

Biagini no va dubtar a manifestar que «Paunovic i jo aprofitàrem la recent expulsió d'Ivan Rocha per imposar la frescor i sobretot la nostra punta de velocitat per obrir forats i crear ocasions».

Per Biagini, ara toca una vegada més continuar fent feina perquè Cúper continuï confiant en ell. «És bo per a l'equip perquè Cúper pot comptar amb tots els jugadors, i senzillament crec que els que no jugam habitualment hem d'estar preparats per a quan l'entrenador ens cregui necessaris», sentencià Leo Biagini.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.