algo de nubes
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 8.69°
18°

Cúper: «M'agrada poder triar»

L'entrenador es mostra satisfet per la competitivitat que hi ha entre els davanters

104930
Engonga, Stankovic, Roa i Dani a l'entrenament d'ahir. | T.Monserrat.

La victòria del Mallorca de diumenge davant l'Alabès es tradueix, segons Cúper, en la victòria de l'equip com a conjunt. La prova més clara d'això és que tot i arrossegar baixes importants des del principi de temporada, l'equip continua funcionant i ara mateix es troba en una situació immillorable a la taula classificatòria. «Crec que és bo que l'equip continuï funcionant. El més important és que hi ha un bloc, que no nota massa les absències que hi pot haver i això és important. A mi m'agrada que l'equip depengui de l'equip i no d'individualitats, ja que si fallen dos o tres jugadors, no és una falta que pugui fer trontollar l'equip», digué Héctor Cúper.

Un altre dels aspectes que Cúper destacà va ser el fet que els homes que vénen des de la banqueta estan oferint un nivell molt alt, i li posen les coses cada vegada més complicades a l'hora d'haver de triar un onze inicial, sobretot pel que fa als davanters. «Benvinguts siguin els dubtes. Quan un té aquestes possibilitats, és a dir que té gent per fer servir i que estan dins una competència en un grau alt, això sempre és beneficiós per a l'equip. Quan parlam de sembrar dubtes a l'entrenador, vol dir que tenim gent que està competint a un bon nivell i això és bo per a l'equip, perquè de cop, si hi ha minuts que qualcú no està bé, jo sé que n'hi ha d'altres que estan en un bon nivell com perquè jo els pugui fer servir. És complicat quan els que juguen no tenen un nivell bo i els que no juguen habitualment tampoc no hi estan. Aquí és quan es complica la cosa», sentencià l'entrenador mallorquinista.

Finalment, Cúper parlà del pròxim rival mallorquinista, el Racing Genk, i va voler deixar clar que el Mallorca no és el favorit per a aquest partit, tal i com ho manifestà el tècnic de l'equip belga després del partit contra l'Alabès. «Ell ha estat molt astut elogiant el Mallorca i posant-lo com a favorit, i això no m'ho empàs. Que hi hagi respecte és bo, però també crec que ha exagerat el comentari per fer que nosaltres anem com a favorits i de cap manera és així».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.