algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

Rècord d'inscripció a la Curs Popular Pryca

El madrileny Fabián Roncero superà de poc Toni Penya

La Cursa Popular Pryca tornà a ser la gran cursa multicolor de l'atletisme illenc. L'organització anuncià abans de començar les quatre corregudes un nou rècord d'inscripció: 13.120 atletes.

El batle de Palma, Joan Fageda, acompanyat per Santiago Coll, i els responsables de la correguda, es presentaren a la meta per anunciar la sortida del gran grup.

Com en anys anteriors, es varen disputar dues curses, una llarga de 8 quilòmetres i un altra curta de 3'5 Km.
En la principal s'imposà el madrileny Fabian Roncero, membre de la selecció nacional de marató i amb un temps de 22.09 minuts, sobre el felanitxer Toni Penya (Ramis Sastre). A pocs metres de diferència, entrà el tercer, el tanzanès Neema Fluway. A continuació arribaren un altre atleta africà, Faustin Sitai, i els mallorquins Capó, Bosch, Fullana i Mir.

La lluita entre els tres primers classificats es va decidir en els darrers metres i el públic va gaudir amb l'esprint dels dos maratonians espanyols.

En la categoria de dones, victòria per a la kenyiana Grace Rutto, amb un temps de 27.07 minuts, per davant de les dues corredores del Club Marathon Transportes Ramis Sastre, Xisca Rosselló i Maria Ramis, la càntabra Pelayo, Ramos, Palacín, Solana Moreda i Barrientos.

En la cursa curta s'imposà Alonso, amb un temps de 12.42 minuts, seguit de Joan Barceló, José Luis Fernández, Jaume Aguiló i Alejandro Megías.

En la categoria femenina, primera fou la càntabra Gloria Ceballos, amb un temps de 14.13 minuts, que superà la seva companya Sonia López. A continuació arribaren les mallorquines Cristina de Ves, Elisabeth Gutiérrez i Luica Iglesias.

Després de les diferentes carreres s'efectuaren diferents sorteigs entre els inscrits amb premis del supermercat organitzador d'aquesta cursa popular. Els atletes varen fer tancar per unes hores gran parts dels carrers de la zona. La Policia Municipal va tenir molta de feina per dirigir el trànsit durant tot el matí.

La nombrosa inscripció demostrà, una vegada més, que aquestes curses són molt populars i a més dels participants habituals en les proves illenques hi ha molts d'altres inscrits, a causa dels premis que concedeix l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.