algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Ja han cobrat les primes

Les primes per la consecució del títol de la Supercopa per part del Reial Mallorca són ja història. Els jugadors de la primera plantilla varen cobrar ahir els doblers que s'havien pactat amb l'entitat vermella, i que el club encara devia.

El club va manifestar ahir que tot s'havia arreglat i que estava en ordre i no va donar cap altre detall, coherent amb les manifestacions fetes anteriorment quant al fet que aquests temes són d'ordre intern i que s'han de quedar dins l'entitat i no s'han de fer públiques.

El cert és que els jugadors de la primera plantilla del Reial Mallorca es varen reunir ahir migdia amb el conseller delegat del club, Mateu Alemany, per tal d'aclarir definitivament aquesta qüestió i d'altres que tenien encara pendents. Una situació que segons Paco Soler, ha tingut més ressò del que hauria de tenir. «Ja està tot arreglat. Crec que s'ha dramatitzat tot més del compte. No hi havia per tant», va explicar Soler, que va afegir que ara per ara tan sols haurien de parlar de l'Alabès i de res més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.