nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

No hi haurà Copa LEB a Mallorca

El Govern balear no pot assumir els 19 milions que costa l'organització

Finalment, i després d'estudiar bé les possibilitats i la viabilitat, la proposta de dur la Copa Príncep d'Astúries o Copa LEB a Mallorca quedà en paper banyat.

El president de la Federació Balear de Bàsquet, Jaume Estarellas, es reuní ahir capvespre amb el director General d'Esports, Ventura Blach, per intentar que el Govern balear aportàs els doblers necessaris per dur a terme el projecte. Una aportació que significava els 18 o 19 milions de pessetes que s'han de menester perquè la Copa LEB es disputi a Mallorca, és a dir, la totalitat del pressupost.

I és que per a l'edició d'enguany, la Federació Espanyola decidí canviar la manera de fer de les anteriors, i si abans el trasllat dels vuit equips participants era sufragat pels mateixos clubs, enguany, tant el trasllat com l'allotjament han de córrer càrrec de l'organització de la competició.

Així, ni la Federació Balear ni l'espanyola aporta cap duro a aquesta història, i el Govern balear no ho pot assumir completament. D'aquesta manera, Jaume Estarellas optà per no presentar la proposta a la Federació espanyola.

Tanmateix, la conversa que varen mantenir ahir Jaume Estarellas i Ventura Blach va tenir la seva part positiva per al món del bàsquet, ja que de manera oficiosa ambdós es varen comprometre a preparar qualque esdeveniment relacionat amb el bàsquet.

Després d'aquesta negativa, la Federació Balear ha optat directament per oblidar la proposta, sobretot quan aquesta ha estat la segona vegada que li han donat l'esquena, ja que anteriorment ja s'hi negà la Fundació dels Jocs Mundials Universitaris, Palma 99.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.