algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Engonga és la preocupació

El migcampista tampoc no s'entrenà ahir i és dubte per al partit de demà contra el Heart

57858
Engonga no s'exercità ahir amb els companys. | Tomàs Monserrat.

Com a l'anada, però amb la tranquil·litat que suposa haver aconseguit guanyar a Edimburg. Així i tot, mai no s'ha d'abusar de la confiança i pensar-se que la feina està ja feta. Queden per davant noranta atractius minuts de joc que, en principi, no se semblaran als disputats demà farà quinze dies. El Heart recuperarà Fulton, mentre que el Mallorca ja és segur que no comptarà amb Carlos Roa. Així, la gran preocupació d'Héctor Cúper a hores d'ara és Vicente Engonga. El pivot defensiu del Reial Mallorca no s'exercità ahir amb normalitat i és dubte per al partit de dijous. En qualsevol cas, tot fa pensar que, finalment, podrà jugar, ja que la seva quasi eterna sobrecàrrega se soluciona amb repòs.

El futbolista no es mostrava ahir gaire optimista, però sí ho era Joan Roig. «No estic bé del tot. Fins dijous a vespre hi ha temps. Aniré concentrat amb l'equip i veurem com evoluciona la dolència fins a l'hora del partit», manifestà Vicente Engonga.

El futbolista assegurà que, ara per ara, no resistiria durant més de quinze minuts un esforç fort. «Ara mateix, crec que si hagués de fer un esforç fort no aguantaria ni quinze minuts. Estic una mica baldat», va dir.

Joan Roig, per la seva part, va ser més optimista. «Ja ho veurem, però crec que podrà jugar», manifestà.
Durant l'entrenament d'ahir, el tècnic argentí assajà distintes jugades, posant especial atenció a les pilotes altes. I és que el conjunt escocès, malgrat no ho fa des de qualsevol posició i de forma desesperada, domina el joc aeri i sap treure profit dels rebuigs.

D'altra banda, el fet que la plantilla del Reial Mallorca sigui l'única de Primera Divisió que no ha rebut cap gol convida a l'optimisme. En qualsevol cas, sembla clar que en el sistema implantat per Héctor Cüper, el mèrit no és tan sols del porter o la defensa. El tècnic argentí fa que la feina en defensa comenci ja a la línea d'avantguarda mallorquinista. Així, és clar que la totalitat de l'equip és responsable de l'èxit que suposa no haver encaixat ni un sol gol. En qualsevol cas, també seria injust no fer especial esment als homes de darrere. Olaizola, Marcelino, Siviero i Miquel Soler formen un bloc compacte i, com ha quedat demostrat, molt difícil de superar. A més, s'ha de considerar també de forma especial Carlos Roa que ha tingut intervencions de molt mèrit en distints partits.

La plantilla del Reial Mallorca tornarà a entrenar avui al matí a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. Posteriorment, a les 13.30 hores, Cúper oferirà una roda de premsa al Lluís Sitjar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.