algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Mallorca Open: Carles Moyà debuta amb derrota als dobles

Tomàs Carbonell i Francis Roig guanyaren la parella formada pel mallorquí i Julià Alonso

No va poder començar amb bon peu. Carles Moyà debutà al Mallorca Open amb una derrota. Va ser a la modalitat de dobles, formant parella amb el seu company a l'equip espanyol de Copa Davis, Julián Alonso, i Tomàs Carbonell i Francis Roig els seus botxins.

Moyà i Alonso acabaren cedint el partit per un marcador final de 6"1, 3"6 i 6"4, davant la major experiència dels seus rivals, que parteixen com a caps de sèrie número tres al torneig.

El primer set va ser de domini aclaparador de Carbonell i Roig, que tan sols deixaren que els seus rivals s'anotassin un joc. Va ser al segon, quan Moyà i Alonso començaren a entendre's a l'hora de col·locar-se sobre la pista, i a l'hora d'anar un o l'altre a tornar la pilota.

Així, aconseguiren aguantar el seu servei, cosa que no havien aconseguit al primer set, i a més a més sorprengueren els rivals al segon joc, on trencaren el servei dels rivals. A partir d'aquí, mantingueren el seu i esperaren que es consumís el set.

La tercera mànega prometia una dura lluita entre les dues parelles, i així va ser. Els jocs s'allargaren molt, amb avantatges continus de les dues parelles, però varen ser Francis Roig i Tomàs Carbonell qui al final pogueren més amb la pressió. Els catalans s'aprofitaren d'un moment de debilitat de Carles Moyà quan el marcador estava 4"4 per trencar el seu servei i deixar sentenciat gairebé el set i el partit.

El darrer joc a mans de Tomàs Carbonell fou pràcticament de tràmit, ja que Alonso i Moyà havien donat el partit ja per perdut, cedint el joc en blanc i amb ell el set i el partit.

Tant Moyà com Alonso, que es perfilen com la futura parella de dobles a la Copa Davis, acusaren molt la seva inexperiència a l'hora de jugar junts, (era la primera vegada) i a més també notaren molt el canvi de pista, després de la gira nord-americana i la disputa de les semifinals de la Copa Davis contra Suècia, en ambdós casos sobre pistes ràpides.

Ion Moldovan serà el primer rival de Carles Moyà

La segona jornada del Mallorca Open té com a principal atractiu el debut de Carles Moyà al quadre individual, sempre a partir de les 20.00 hores a la pista central. Moldovan és un tennista romanès, que arriba al quadre principal després de classificar-se a la fase prèvia, i la seva classificació actual al rànquing ATP s'ha de cercar al lloc 293. Però a les 14.00 hores serà Sergi Bruguera qui sortirà a la pista per enfrontar-se amb Jiri Novak. Darrere ells ho faran Bohdan Ulihrach i Tommy Hass, per donar pas després a Nicolas Lapenti i Alberto Berasategui. A la pista dos, i a les 14.00 hores serà Javier Sánchez Vicario qui jugarà contra Mariano Puerta, seguits del partit de dobles que jugaran la parella Gustavo Kuerten/Fernando Meligeni i Brandon Coupe/Jack Waite.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.