cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Lauren s'afegeix a la festa

Es perdrà cinc partits de Lliga per jugar amb el Camerun la classificació per a la Copa d'Àfrica

343
Lauren és un dels fixos de l'esquema de Cuper. | T.Monserrat.

No volia ser menys. Lauren Bisan, s'afegeix a la llista d'internacionals del Reial Mallorca, i es podria perdre fins a cinc partits oficials de Lliga amb el seu equip, ja que ha estat cridat per la Federació del Camerun per formar part del combinat nacional per a la disputa de la fase classificatòria per la Copa d'Àfrica del 2000.

El migcampista del Reial Mallorca manifestà ahir que de moment no té la petició oficial, però que ja ha parlat amb l'exporter de l'Espanyol, Tommy N'kono, membre de la Federació de Futbol del Camerun, per tal de verue si tendria cap problema per incorporar-se a la convocatòria. «De moment encara no m'ha arribat cap convocatòria oficial, però l'altre dia em va cridar Tommy per demanar-me si tenia cap problema per anar a jugar amb la selecció, i jo li vaig dir que no».

De totes maneres, Lauren va exigir que la convocatòria es fes de manera reglamentària, ja que la darrera vegada no es va fer així a l'hora de disputar el Mundial de França, cosa que no li va caure gens bé. «Només els he demanat que facin les coses bé i amb temps. Que es dirigeixin al club per demanar amb antelació la meva concentració amb la selecció, i que es facin les coses amb temps», manifestà el migcampista mallorquí.

A més a més, el jugador sembla no tenir molt clar això d'haver-se de perdre tants partits amb el Mallorca, ja que veu perillar la seva titularitat.

Una curiosa història
Sis minuts poden haver separat Lauren Bisan de debutar ahir amb la selecció espanyola absoluta. Els sis minuts que Lauren disputà al Mundial de França amb la selecció de Camerun prohibeixen al migcampista poder jugar amb cap altre selecció.

Aquesta sembla ser una possibilitat més que real, ja que Lauren agrada molt a Camacho, i podria haver estat uns dels nous integrants de la selecció absoluta que ara entrena el tècnic de Cieza. En aquest sentit, el jugador manifestà que ara ja no es pot fer res, i que jugarà amb Camerun amb totes les ganes del món. «Abans del Mundial em varen cridar de Camerun per veure si volia jugar amb la selecció, i vaig dir que sí. Vaig tenir l'oportunitat de jugar sis minuts amb la selecció absoluta, i ara ja no es pot tornar enrere», sentencià el migcampista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.