nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Festa des Vermar: Arce i Rodríguez, vencedors

Les dues curses varen ser molt disputades fins al darrer esprint

El Club Ciclista Binissalem organitzà amb motiu de les les Festes des Vermar corregudes ciclistes per les categories júnior i cadet, en un circuit urbà de la localitat.

La familia Gomila i els seus col·laboradors varen tornar a ser un amfitrió perfecte per a les futures promeses del ciclisme balear.
En la categoria júnior s'imposà el corredor de l'Agrupació Ciclista Sineu-Bicicletes Caldentey, Daniel Arce, que gràcies a les bonificacions superà José Antonio Martínez (Cuinart) per sis segons.

Tres segons més, el tercer, Diego Ojeda (Tenias Arenal). I a continuació es varen classificar Miquel Gallego (Alcúdia Pins), Guillem Beltrán (Son Servera), Martí Jaume (Bimont), Albert Bermejo (Cuinart), Andreu Rotger i Óscar Castillo (Son Servera), Víctor García (Bimont) i Luis Germán Navío (Tennis Arenal).

David Rodríguez, de l'equip felanitxer Cuinart, va vèncer en la categoria cadet per només un segon de diferència sobre el seu company d'esquadra, Roberto Rodríguez. A continuació entraren Agustí Martínez (Son Servera), Josep Joan Torres (Son Ferriol), Raúl Cardosa (Caldentey), Biel Tomás (Saunier Duval), Rafel Martínez (Son Servera), Miquel Ferragut (Cuinart), Javier de Blas (Bimont) i Toni Adrover (Cuinart).

El Club Ciclista Binissalem té previst organitzar la primera semana d'octubre una altra cursa, aquesta vegada per a les categories màster i cicloesportius.

El dematí es va celebrar una diada popular que comptà amb més de 600 participants, amb un berenar inclòs per a tots els inscrits. Una festa que pocs es varen voler perdre i que ja compta amb molts d'anys de tradició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.