nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Volta a Espanya: Virenque: «Només pens a aconseguir una etapa»

El francès no vol parlar de l'embull del Tour de França

El ciclista francès de l'equip Festina Richard Virenque afirmà ahir després d'haver disputat l'etapa que el seu objectiu principal a la tercera i darrera setmana de la Vuelta Ciclista a Espanya és aconseguir un triomf d'etapa i apuntà que la progressió del seu estat físic, que anuncià que estaria completada per a la jornada d'Andorra, millora cada dia.

«M'estic centrant per tal d'aconseguir un triomf d'etapa. Cada dia vaig progressant un poc més i em trobo bé per a l'etapa de La Laguna Negra. Allà decidiré si m'he de concentrar en la general o no, però per a mi el més important ara mateix és guanyar una etapa», indicà el corredor francès.

Virenque va reconèixer que la victòria del seu company Marcel Wust a Saragossa els ha donat «molta moral». El mateix Alex Zulle, vencedor de les dues darreres edicions de la ronda espanyola, i el campió del món, Laurent Brochard, col·laboraren activament en el triomf en preparar l'esprint al velocista alemany.

«Ens ha aixecat molt la moral i va ser molt important per a tot l'equip que Wust guanyàs ahir», apuntà.
El ciclista francès no va voler comentar res sobre la citació de la Comissió de Disciplina de la Federació del seu país, juntament amb Rous, Hervé i Brochard, per al pròxim dis 24 de setembre, tot i que la Unió Ciclista internacional (UCI) havia prorrogat el termini fins l'1 d'octubre. «Només pens en la Vuelta a Espanya», es va limitar a manifestar respecte tot aquest assumpte sobre el dopatge que sorgí al Tour.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.