algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

Mitjana muntanya per als aventurers

Els successos ocorreguts durant la passada edició del Tour de França retallaren l'espectacular final de la tretzena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, amb sortida i arribada a Sabiñánigo amb un recorregut de 208'5 quilòmetres, en la qual s'havia de pujar el coll de Marie Blanque i el del Portalet en territori francès i que obligà l'organització a preparar un recorregut similar en el campionat d'Espanya del 1994, en el qual guanyà Abraham Olano.

En canvi, l'ascenció al coll de Formigal, de segona categoria en el quilòmetre 36'4, i els tres passos pel coll de Navasa, en els quilòmetres 98'5, 140'8 i 183'1, catalogat de tercera categoria, propicien una nova oportunitat perquè es produeixin escapades. Les metes volants es disputaran a les localitats d'Escarrilla, en el quilòmetre 25, i Sabiñánigo, situat en el quilòmetre 116'6 i 158'9 de cursa.

El darrer quilòmetre de l'etapa, amb pujades al voltant del 2 i el 4 per cent, consta d'una recta de 600 metres, amb una lleugera corba d'esquerra a dreta d'uns 60 metres i una recta de 340 metres.

L'arribada dels ciclistes està prevista per a les cinc menys quart de l'horabaixa, sempre que els corredors mantinguin una velocitat mitjana de 41 quilòmetres per hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.