cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Volta a Espanya: El líder del Vitalicio no descarta sorpreses a la prova

Clavero: «En qualsevol etapa pot passar-ne una de grossa»

El corredor de l'equip Seguros Vitalicio Santi Blanco, una de les decepcions de l'edició actual de la Vuelta, tampoc va poder ahir esmenar la seva fluixa actuació a la prova i es va haver de conformar amb un segon lloc d'etapa darrera el veterà italià Gianni Bugno.

«Aquest segon lloc a l'etapa d'avui no em serveix per res, però he continuar intentant-ho en etapes posteriors», va declarar Blanco. L'excorredor de Banesto comentava com havia anat l'etapa. «No hi ha hagut massa col·laboració en el meu grup i Bugno se n'ha anat. Sgambelluri s'ha dedicat bàsicament a aferrar-se a la meva roda. Hi havia molt vent de cara i ell ha aprofitat la meva feina», va afegir el cilcista.

L'altra cara de la moneda a l'equip de Seguros Vitalicio, quant a la classificació general, la representa Dani Clavero que, situat de moment en el cinquè lloc de la classificació a 2'01 minuts del líder, està protagonitzant una de les sorpreses agradables de la prova. Clavero va manifestar ahir, quan va finalitzar la dotzena etapa, que «en aquesta Vuelta pot haver-hi sorpreses en qualsevol moment». En aquest sentit, l'etapa de les Lagunas de Neila (Burgos) podria ser una bona ocasió per intentar retallar temps respecte del mallot groc Abraham Olano, malgrat que en el si del Vitalicio s'opina que no s'ha d'esperar fins aquest dia, ja que «qualsevol moment pot esser bo per rompre la cursa».

«La gent ja no va gaire sobrada i qualsevol dia pot passar qualque cosa grossa», va concloure el líder del Vitalicio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.