muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Son Pardo: Brigit Lobell guanya l'especial joqueis

La pluja deslluí la reunió de la Diada de Mallorca celebrada divendres

La reunió de divendres a vespre de Son Pardo, especial per a la Diada de Mallorca, es va veure lleugerament deslluïda per una fina pluja que va caure durant tota la nit, però així i tot es varen poder veure una sèrie de corregudes interessants, això sí, sense que s'hi aconseguissin grans registres.

De les set corregudes previstes a la reunió, destacava per sobre de la resta, la darrera, especial per a joqueis, i que s'adjudicà Gabriel Pou a les regnes de Brigit Lobell, que s'imposà amb una mitjana d'1.24.5. La segona posició fou per a Guillem Riera, a les regnes del cavall As d'Es Bosc, amb un registre d'1.24.7, per davant de Babieca GS, menada per Guillem Cantallops H., mentre que S. Crespí entrà en quarta posició a les regnes d'Ukind amb un temps d'1.24.0, que tot i realitzar una bona correguda, no va poder superar els 25 metres d'handicap amb els quals sortia.

Per una altra banda, la reunió es va iniciar amb una nova victòria de Ca Marce amb un temps d'1.26.6, seguida de Cita Twist rodant a 1.26.9. En tercera posició entrà Calentino amb un temps d'1.27.0, mentre que el quart lloc fou per a Curios HP amb una mitjana d'1.27.1.

Bon triomf de Brin d'Or a la segona correguda de la nit, que menada per J. Petro, entrà a meta amb un temps d'1.25.2, seguit de molt a prop per Benvista JP, que entrà amb un temps d'1.25.3, mentre que Belutina fou tercer a 1.25.3.

Una altra de les corregudes destacades de la reunió va ser la sisena de la nit. Finalment, Veronica va ser qui entrà a meta en primera posició, amb P. Puigserver a les regnes, que marcà un temps d'1.21.2, sense donar opció als seus rivals, tot i que va tenir una forta oposició en Borgia du Pont que, tot i sortir 25 metres més enrere, a punt va estar de donar caça a l'egua guanyadora, marcant un registre d'1.20.7. En tercera posició entrà Brunissard de Padd, que marcà un bon temps d'1.21.6, just per davant Vogel Peak, que realitzà una mitjana d'1.21.7.

Finalment cal fer esment a la cinquena correguda, on hi va haver una petita sorpresa, amb Veronas Girl com a vencedora amb un registre d'1.21.6, en ser distanciat pels jutges de cursa el francès Beledor quan es trobava a la recta final. Tango entrà en segona posició amb un temps d'1.21.8; Boree du Pouget fou tercer amb un temps d'1.22.0, mentre que Curaçao de Tracy ocupà la quarta posició, rodant a 1.23.0.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.