algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Avui es posa el punt i final al Mundial de 470

Tot està preparat per tal que avui es posi el punt i final al Campionat del món de 470, amb la disputa de la darrera etapa i la posterior cerimònia de clausura (20.00).

La jornada d'ahir no resultà d'allò més bona per a les aspiracions de la parella formada per Natalia Via Dufresne i Sandra Azón. Les regatistes catalanes perderen provisionalment el seu lloc al podi d'aquest campionat a causa d'una fluixa actuació a les dues mànegues que es disputaren a la jornada d'ahir. Dufresne i Azón ocupen ara la quarta plaça a la classificació, encara amb possibilitats de fer-se amb la victòria final, tot i que sembla una tasca difícil. Sobretot si tenim en compte la regularitat de les actuals líders, les ucraïneses, Taran i Paholchik, que ahir tornaren a ser les primeres a la darrera mànega. Zabell i Guerra se situen en el 8è lloc.

Quant a la categoria masculina, els francesos Philippe i Cariou romanen en el primer lloc de la classificació i són els màxims favorits per guanyar el campionat que avui acaba.

Els millors espanyols són M. Doreste i Cantero (11è).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.