cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Es manté la incertesa

Algunes travesses donen per segura la baixa de Carme Planas i Maria Garcías i Iván Albons

Incertesa. Joan Buades, que actuà de portaveu de la junta després de la reunió que varen mantenir al Lluís Sitjar el passat dilluns, assegurà que la totalitat dels membres havien posat el seu càrrec a disposició de Guillem Reynés. No obstant això Diari de Balears ha pogut saber que únicament tres directius deixaren clara la seva voluntat de posar el càrrec a disposició del president del Consell d'administració. Es tracta d'Antoni Calafat, Joan Oliver Maneu i Tummy Bestard. La resta dels components de la junta es limitaren a mantenir la unanimitat.
Parlar d'altes i baixes és encara un tant prematur, malgrat que els rumors són nombrosos. Ahir, els contactes entre alguns directius varen ser constants durant tota la jornada, malgrat que sembla que Guillem Reynés encara no ha pres cap decisió. Així i tot, les primeres travesses apunten que els membres de la junta directiva amb més possibilitats d'abandonar-la són Maria Planas, Carem Garcías i Iván Albons. Aquestes mateixes travesses donen també per segura la continuïtat d'homes com Toni Calafat, Tummy Bestard o Joan Forteza.
Molt s'ha especulat sobre la possibilitat que Joan Oliver Maneu, un home que mantén una reconeguda amistat amb l'expresident Bartomeu Beltran, deixàs la junta. El galerista va ser el primer a manifestar, fins i tot ho va fer per escrit, la seva voluntat de posar el seu càrrec a disposició del president. Ara mateix, es pot donar pràcticament per segura la seva continuïtat. Oliver Maneu, en principi, està disposat a continuar amb la feina que li tenia encomanada Beltran. A més, un membre del Consell d'administració explicà que consideraven Oliver Maneu com un home útil per a l'entitat. Ara bé, Diari de Balears ha pogut saber que Oliver Maneu deixà clar en el transcurs de la reunió que no li agrada participar en una junta que no dirigeix, que és purament decorativa. Tot i això, el galerista afirmà que considerava útil i, fins i tot, necessari que el president del Reial Mallorca pogués comptar amb un grup d'amics capaços de col·laborar en totes les feines que li sol·liciti el president.
En el capítol d'incorporacions, a més de Miquel Ballester, Guillem Servera i Roberto Parés, que formen ara la directiva del filial, hi pot haver alguna sorpresa.
En principi, es pot donar pràcticament per segur el retorn formal a la junta directiva de Gori Salvà, que ja hi formà part a l'època de Miquel Contestí.
Així mateix, Guillem Reynés podria haver oferit la possibilitat d'integrar-se a la nova junta a un important empresari de la zona de Calvià. Tampoc no es pot descartar alguna incorporació estrella d'un personatge de reconegut prestigi social a Mallorca i popularment conegut. En aquest sentit, Guillem Reynés, Joan Buades i Vicent Rotger han manifestat en diverses ocasions la seva intenció d'incorporar per a la pròxima temporada algun directiu més al Consell d'administració.

La junta d'accionistes encara no té data  

La junta general anual d'accionistes del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva no té encara data. És segur que es convocarà abans que finalitzi l'any, però no s'ha acordat encara quin és el millor moment. En qualsevol cas, ara per ara, el fet que el nombre d'accionistes del Reial Mallorca s'hagi reduït pràcticament al mínim, fa que les juntes ja no siguin de caràcter obert, com durant els primers anys de les societats anònimes esportives. I és que el Reial Mallorca té molt pocs accionistes, a més de Pantecar 3.000, la societat d'Antonio Asensio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.