nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Retorn a la feina

El Mallorca reinicià ahir els entrenaments després de dos dies de descans

Héctor Cúper i els seus jugadors de la primera plantilla retornaren ahir a la feina després de dos dies de descans, aprofitant l'aturada de la Lliga a causa del partit que la selecció espanyola disputà contra la de Xipre. Héctor Cúper preparà una dura sessió física per començar, amb el test de Cooper, per continuar amb una sèrie de jugades estratègiques, tot de cara al partit contra l'Espanyol del pròxim diumenge. De fet, Héctor Cúper va voler deixar clar que tan sols pensen en aquest partit i en res més, en referència al primer encontre de competició europea que disputarà el Mallorca en tota la seva història el pròxim dijous. «Ara tan sols pensam en l'Espanyol i en res més. M'agrada anar passa a passa, tal i com vàrem fer la temporada passada, i el que tenim ara al davant és el partit contra l'Espanyol, en el qual volem donar una bona imatge en el debut que farem davant la nostra afició», explicà. Un partit per al qual el tècnic argentí tindrà la important baixa de Marcelino en la línia defensiva. Una baixa sobre la qual Héctor Cúper encara no té decidit qui serà el seu substitut, ja que li agrada esperar fins al darrer moment. «Hem aprofitat aquesta aturada a la Lliga per fer proves, però de totes maneres m'agrada prendre les decisions a darrera hora per tal de preveure qualsevol entrebanc que hi pugui haver», manifestà.

Precisament, l'entrenador mallorquinista parlà sobre l'aturada a la competició, i manifestà que a ell, particularment, no li agrada mai rompre el ritme de la competició. «Mai no m'agrada que es trenqui el ritme de competició, però són coses que han de passar i que passen a totes bandes. Ens hem d'adaptar a aquesta circumstància i saber-ne treure el profit».

Una setmana que ha servit per preparar un mes de setembre intensiu. El Reial Mallorca haurà d'afrontar el que queda de setembre jugant gairebé un partit cada tres o quatre dies, però aquest fet no preocupa gaire el tècnic argentí. «Tenim una tongada de partits molt importants i seguits, però això no em preocupa. Jugar cada tres o quatre dies no ha de ser cap problema, perquè els jugadors profesionals estan capacitats per fer-ho. Tal vegada em preocupa un poc el tema de les lesions i tot el que fa referència a l'aspecte físic dels jugadors».

Quant al primer rival del Reial Mallorca a la Recopa d'Europa, el Heart of Midlothian d'Escòcia, Héctor Cúper digué que ja tenen una imatge feta sobre l'equip, però que esperen que durant aquesta setmana quedi més depurada. «He vist alguns partits aquest cap de setmana, i començam a tenir una imatge de l'equip. El coneixem ja i esper saber encara més coses d'ell durant aquesta setmana», explicà. De fet, aquest cap de setmana ha tingut la visita d'un il·lustre «espia» com és l'exmallorquinista Amato. «Hem estat parlant durant aquest cap de setmana i ha estat una xerrada diferent, perquè ha estat una espècie de xerrada tècnica d'Amato a Cúper. Rebre informació sobre el rival sempre està bé», manifestà.

Clemente

Finalment, Cúper no va voler valorar el partit de la selecció espanyola contra Xipre i l'alderull que hi ha en contra de Xabier Clemente. Cúper tan sols digué que «ha de ser molt dur perquè hi ha una certa negativitat de cap al seleccionador de part de tots els mitjans de comunicació. De totes maneres, tot depèn de com reaccioni la persona, i crec que Clemente té suficient personalitat per reaccionar positivament a tot aquest embull i que no l'afecti gaire el que està passant», sentencià el tècnic mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.