algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Espanya parteix cap a Xipre amb el dubte d'Aguilera

La selecció espanyola partí ahir capvespre de cap a Xipre, on aquest cap de setmana ha de disputar un partit oficial per a la classificació per a l'Eurocopa, després de realitzar el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva de Madrid.

Una sessió d'entrenament que va ser moguda, ja que Luis Enrique i Aguilera protagonitzaren els dos ensurts del dia, en caure lleugerament lesionats.

El barcelonista patí una forta topada amb el seu company d'equip Abelardo, i es queixà d'una forta punxada al genoll dret. Finalment, i una després d'haver-se retirat del camp, el metge de la selecció espanyola, Genaro Borràs, li realitzà una exploració al moment i el diagnòstic fou molt favorable, sense detectar-li cap lesió.

Pel que fa al cas d'Aguilera, el metge de la selecció espanyola confirmà després de l'entrenament que el jugador patí una forta estrebada muscular i que serà dubte per al partit contra Xipre de dissabte.

Aguilera notà una forta punxada a la cuixa dreta durant l'entrenament, en una centrada des d'una banda. Tot i ser dubte per al partit, el jugador viatjà amb l'expedició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.