algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Punt i final al serial Bielsa

El tècnic ja té via lliure per ser el nou seleccionador argentí

Marcelo Bielsa rescindí ahir el seu contracte amb l'Espanyol de Barcelona i, des d'ahir, pot negociar lliurement amb l'Associació de Futbol Argentina per fer-se càrrec de la selecció nacional.

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, i el mateix Bielsa compareixeren ahir conjuntament en conferència de premsa per anunciar l'acord al qual han arribat, després de 17 dies de negociacions, pel qual el club català autoritza el tècnic a rescindir el seu contracte i aquest es compromet a seguir entrenant l'equip, si és precís, fins el 24 de desembre com a data màxima.

El tècnic argentí i els seus ajudants, Claudio Vivas, Luis Maria Bonini i Javier Lucho Torrente, abandonaran l'equip abans d'aquesta data si el club, després de trobar un substitut, li ho sol·licita.

Bielsa i Sánchez Llibre es desferen en elogis l'un a l'altre sobre el tracte cordial que han mantingut aquests dies, tot i que es negaren a revelar què ha passat per precipitar la sortida del tècnic. El president espanyolista es negà a repetir una encaixada de mans amb l'entrenador quan li demanaren els fotògrafs.

Algunes fonts explicaren que els esdeveniments s'han precipitat en les darreres hores en amenaçar Bielsa amb anar-se'n directament a l'Argentina si no arribava immediatament a un acord per rescindir el seu contracte, la qual cosa causà malestar a la directiva.

L'Espanyol podria haver-se garantit, a més com a contrapartida a la marxa de Bielsa, la disputa d'un partit amistós contra la selecció argentina durant la celebració del seu centenari d'aquí a dos anys. El president de l'Espanyol de Barcelona, Daniel Sánchez Llibre, admeté que «és possible que véngui la selecció argentina per al centenari».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.