algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

El problema de ser dos

Cúper no vol que el filial jugui abans que el primer equip al Lluís Sitjar perquè no faci malbé l'herba

El fet que el nou estadi de Son Moix no estigui encara enllestit provoca multitud de problemes al Reial Mallorca. El primer equip ha de jugar així els seus partits al Lluís Sitjar i el gran perjudicat "no pot ser d'altra manera" és el filial de Segona Divisió A. Un i altre equip només coincidiran en quatre jornades durant la temporada, però a la primera ja han sorgit problemes. El Reial Mallorca pretenia jugar la segona jornada de Lliga el dissabte dia 12 a les 19.00 hores a l'estadi Lluís Sitjar. Així, el filial de Jesús Linares podia fer-ho diumenge horabaixa al mateix camp. Finalment, el fet que Canal + televisió el partit entre el conjunt de Cúper i el RCE Espanyol fa que el filial no pugui jugar el seu partit en diumenge. El consell d'administració del Reial Mallorca, finalment, decidí que el filial jugui dilluns dia 14 a les 20.45 hores a l'estadi Lluís Sitjar. La normativa permet que els filials puguin jugar els seus partits en dilluns i, malgrat les nombroses inconveniències que això suposa, el consell d'administració, finalment, decidí provar. No hi havia altre remei, ja que Cúper ha donat ordre que el filial no jugui mai abans que el primer equip.

És pura lògica, ja que el Mallorca B, si es trobàs en un dia de pluja, podria deixar el terreny de joc en mal estat pels majors. La mesura de jugar en dilluns no agrada a ningú, però ha quedat clar a tothom que es tracta d'una excepció, que no té perquè repetir-se. A més, l'entitat deixà clara la seva voluntat que el filial jugàs en diumenge quan fixà el partit entre Mallorca i Espanyol per dissabte.

Un problema distint és el dels entrenaments. El filial, ara per ara, ha d'exercitar-se diàriament a Son Bonet, malgrat que un dia es desplaça fins a sa Pobla. No és la situació ideal, però és clar que es tracta d'una circumstància provisional, que no es perllongarà més enllà del mes de gener.

La solució arribarà quan es pugui utilitzar el segon terreny de joc de Son Bibiloni. En principi, a final de desembre estarà ja en perfectes condicions i serà aleshores quan els homes de Linares podran acudir fins a la ciutat esportiva de Son Bibiloni.

D'altra banda, hem d'assenyalar que, tal com avançà Guillem Reynés a les pàgines de Diari de Balears el consell d'administració del Reial Mallorca ja ha donat el vistiplau a la construcció de dos camps més. D'aquesta forma, el Reial Mallorca tindrà un total de quatre camps de futbol que donaran tranquil·litat a Héctor Cúper i ampliaran de forma important les possibilitats del futbol base de l'entitat.

A més, el consell d'administració fa comptes donar un nou impuls a la ciutat esportiva i el seu pressupost té habilitada una partida econòmica per tal d'iniciar les obres dels vestidors i la seu social el més aviat possible. El començament d'aquests treballs està només pendent que el Consell Insular de Mallorca en doni el corresponent permís.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.