algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Open USA: Gala León O.K., Costa i Berasategui K.O.

Ahir es disputà la primera ronda del quart «Grand Slam» de la temporada

El tennista basc Alberto Berasategui, cap de sèrie número 15, va caure eliminat en la primera ronda de l'Open de Tennis dels Estats Units que es disputa en les instal·lacions de Flushing Meadows, a Nova York, deprés de perdre amb l'austríac Thomas Muster per 7-6 (6-1), 6-2 i 6-3.

Berasategui va aguantar bé el primer set, en el qual les forces varen estar molt igualades.

Es va arribar al tie break, però Muster va estar molt més encertat que el jugador espanyol i s'imposà per 7-1, adjudicant-se la primera mànega.

A partir d'aquest moment, el joc de Berasategui va perdre molta consistència, com si li fos més difícil que al seu rival adaptar-se a la superfície ràpida.

L'austríac guanyà el segon set per 6-2 i en el tercer, aprofitant la segona pilota de partit definitiva de què disposà, aconseguí el 6-3 definitiu.

La mateixa sort va córrer el català Carles Costa, que va caure eliminat davant l'australià Wayne Arthurs en quatre sets 6-3, 5-7, 6-4 i 6-4.

El primer set fou per a l'espanyol per 6-3, però després d'una disputada segona mànega que s'anotà l'australià per 5-7, el partit no va tenir molta més història i finalitzà amb Costa fora del torneig nord-americà.

D'altra banda la tennista espanyola Gala León sí es va classificar per a la segonda ronda de l'Obert d'Estats Units després d'imposar-se, en un partit força disputat, a la jugadora taiwanesa Janet Lee. León es va anotar la primera mànega per 6-4, en poc més de mitja hora de joc.

El segon set va ser molt disputat i acabà decidint-se al tie-break per un marcador de 6-7 (6-8).

La igualtat es va mantenir en la tercera mànega, que també hagué de decidir-se en la mort sobtada i aquesta vegada va caure del costat de l'espanyola per 7-6 (7-4).

La màxima favorita en categoria femenina, la suïssa Martina Hingis, no va tenir cap problema per imposar-se a la polonesa Olsza Aleksandra per 6-2 i 6-0.

Quant a la resta de resultats, fins ara en la primera ronda d'aquesta edició de l'Open dels Estats Units, darrer torneig del Grand Slam del 1998, que reparteix catorze milions de dòlars (2.100 milions de pessetes aproximadament) en premis i punts per als rànquings de l'ATP i la WTA, s'han de destacar les victòries de Gustavo Kuerten sobre l'israelià Noam Behr per 4-6, 6-4, 6-3 i 6-4 i la del croat Goran Ivanisevic, número catorze del món, sobre l'australià Mark Wood per 6-3, 6-4 i 6-4.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.