muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

El Premi Eqvlan Can León, per a Diavolo MB

Interessant reunió a Son Pardo marcada per la pluja caiguda l'horabaixa

Molt interessant es presentà a priori la reunió de divendres vespre a l'hipòdrom de Son Pardo, però la soprenent pluja que va caure al llarg de l'horabaixa impedí un major espectacle i provocà unes marques inferiors a les esperades.

En la prova estrella del programa, el Premi Eqvalan Can León, reservat per a poltres de dos anys, el gran triomfador va ser Diavolo MB. El cavall de la quadra Tristan va fer un temps de d'1.24.5, seguit per la gran favorita de la correguda, l'egua Debussy, que amb un temps d'1.24.7 supera Dine F, que arribà en tercera posició.

A més del triomf i de les 120.000 pessetes reservades per al guanyador, els propietaris de Diavolo MB se'n varen dur el tradicional trofeu de plata donat per Can Leon i la manta d'Eqvalan.

Una altra de les proves que centrà l'interès dels aficionats va ser la sisena correguda, en la qual es va poder gaudir amb els millors registres del vespre. L'americà Laramie dominà per complet els seus rivals i s'imposà amb un meritori 1.18.1, seguit per Cori Pride, State June i Whitaker CN. Un cop més el cavall de la quadra Can Tanca complí els pronòstics.

S'ha de destacar també que en el quartet especial, vuitena correguda del programa, només hi va haver un ple que guanyà més de set-centes mil pessetes. Primer Voltigeur de Rives (6), Anna Enet (3), Boree du Pouget (7) i Super Dirt K (10).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.