El Reial Madrid perdé el partit quan faltaven set minuts per al final

REIAL MADRID: Illgner, Panucci, Hierro, Sanchís, Roberto Carlos, Seedorf, Redondo, Savio, Karembeu, Mijatovic i Rául.

CHELSEA: De Goey, Ferrer, Desailly, Leboeuf, Le Saux, Di Matteo, Babayaro, Wise, Zola i Casiraghi.

Poyet per Di Matteo i Flo per Casiraghi.

ÀRBITRE: Marc Batta. Amonestà a Ferrer, Karembeu i Morientes.

1-0: minut 83, Poyet.

El Reial Madrid no va poder fer-se seu el primer títol europeu de la temporada, la Supercopa, a causa de la seva derrota per 1-0 davant el Chelsea anglès.

El conjunt de l'holandès Guus Hiddink va començar controlant el joc al mig del camp i als cinc minuts el davanter Raúl va gaudir de la primera oportunitat del partit amb un llançament que sortí per damunt de la porteria defensada per De Goey.

El Chelsea, mentrestant, mirava d'enviar pilotes llargues als homes més avançats, els italians Zola i Casiraghi, però sense crear veritable perill, fins el minut 17, quan una errada de Hierro i Seedorf que deixaren tot sol el carriler nigerià Babayaro, qui finalment colpejà malament l'esfèric, que sortí desviat a la dreta de la porteria del Madrid.

Les millors opcions dels blancs, a partir d'aquest moments, foren una falta llançada per Fernando Hierro i un contraatac finalitzat per Mijatovic, així acabà el primer període.

A la segona part la situació va canviar fins al punt que va ser l'equip anglès el que començà a dominar el partit.

Primer Leboeuf i després Casiraghi posaren a prova Illgner, qui es mostrà segur en tot moment.

El Madrid no trobava el el seu joc al camp i Hiddink va recórrer al canvi de Jarni per Mijatovic. L'entrada del croat li va donar més profunditat a l'atac dels madridistes i quan més perill estaven creant arribà el gol del Chelsea.

Una passada intel·ligent de Zola a l'uruguaià Poyet va permetre a aquest batre d'un fort xut amb l'esquerra Illgner.

El gol, en el minut 83, va deixar sense capacitat de reacció el Reial que cercà sense èxit la porteria del rival per fer l'empat.