algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

No hi ha treva

Alfano sotmet la plantilla mallorquinista a una «pallissa» física que torna a la realitat els jugadors

73964
Cúper parlà ahir amb els jugadors i els avisà que s'han acabat les celebracions.

A una autèntica «pallissa» física va sotmetre Juan Manuel Alfano la plantilla mallorquinista en l'entrenament d'ahir matí. Després de guanyar la Supercopa davant el Barça i de dos dies de celebracions, Héctor Cúper, de la mà del preparador físic, va fer tornar els seus jugadors a la crua realitat. Quina millor forma que un dur entrenador per adonar-se que el Mallorca comença aquest pròxim cap de setmana la LLiga. «Hi ha formes de manejar l'entusiasme. Per exemple com ho hem fet avui, amb un bon entrenament», va dir ahir el tècnic argentí, justificant així l'espectacular entrenament que varen patir els mallorquinistes.

En els dos partits contra el Barcelona es va poder comprovar el gran estat físic dels jugadors vermellons, fet que demostra un cop més la gran feina del preparador físic el «profe» Alfano. Encara que per Cúper, el joc pot millorar. «En l'apartat físic arribam molt bé a l'inici de la Lliga. L'equip està bé quant a finesa, encara que reconec que falta una mica de joc i precisió, però això es corregirà amb els primers partits. No tenim més temps per a celebracions. Tots estam feliços pel triomf però s'ha de pensar en la Lliga, és necessari pensar ja en el partit contra el Salamanca», afirmà.

A Cúper no li agraden gens les eufòries desmesurades i sap que en aquest moment pot ser perillós un excés d'optimisme. «El futbol no és una ciència matemàtica. La Supercopa i el que hem viscut aquests darrers dies ens ha fet guanyar molta més confiança. Però s'ha de cercar un equilibri i és complicat trobar-lo. El fet d'haver guanyat el Barcelona no fa que a partir d'ara arrasem en cada partit. Farem el possible per guanyar, però una cosa és intentar guanyar i una altra arrasar en cada encontre», declarà.

En contra del que puguin pensar molts, la plantilla vermellona encara no està tancada, això almanco pensa Cúper. «Continuu pensant el mateix que abans de jugar la Supercopa, ens falta un element per completar la banda dreta», acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.