nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Rossi torna a guanyar Lorenzo

El pilot italià s'imposà en el seu particular duel amb el mallorquí per només noranta-nou mil·lèsimes de segon. Dani Pedrosa fou el tercer ocupant del podi

38444
Lorenzo, amb Rossi i Pedrosa, ahir a Alemanya. | JAN-PETER KASPER

L'italià Valentino Rossi (Yamaha) guanyà de nou el seu particular duel amb el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) i s'adjudicà la victòria en el Gran Premi d'Alemanya de MotoGP, que es disputà al circuit de Sachsenring.

Rossi i Lorenzo tornaren a convertir-se en protagonistes de la cursa i varen ser els únics aspirants a la victòria, que es va resoldre a favor del vuit vegades campió del món per 99 mil·lèsimes de segon, amb el català Dani Pedrosa (Honda) en tercera posició.

Des del mateix moment de la sortida, ja quedà clar quins serien els aspirants al podi d'Alemanya, si bé inicialment també participà en aquesta lluita el francès Randy de Puniet (Honda), encara que la seva alegria durà ben poc, perquè va caure abans d'acabar la primera volta.

En el seu accident va estar a punt d'atropellar l'australià Casey Stoner, que va intentar situar-se a l'altura de Rossi i de Pedrosa, que en aquell moment anaven davant.

Per la seva banda, Jorge Lorenzo, autor del segon millor temps dels entrenaments, no va fer una bona sortida i es va veure obligat a remuntar des de la sisena plaça. Així, inicialment avançà Alex de Angelis (Honda) i Andrea Dovizioso (Honda), que es va retirar abans del final de la provo per problemes a la moto.

Després de la primera volta, Lorenzo ja era quart, però els tres homes que encapçalaven la cursa rodaven a un ritme de rècord i pareixia molt difícil que els pogués agafar, cosa que aconseguí en la vuitena volta tot i la rapidesa dels seus rivals.

En els primers moments, l'encarregat de mantenir el ritme fou Valentino Rossi. Mentrestant, Jorge Lorenzo ja havia agafat Pedrosa i es col·locà ben devora ells.

Stoner liderà la prova fins a la setzena volta, moment en el qual Rossi tornà a prendre la iniciativa i intentà deixar enrere els contrincants per encaminar-se a la quarta victòria de la temporada. Però Lorenzo, molt pendent de les evolucions del seu company d'escuderia, no va perdre el temps i superà Stoner per partir amb el corredor italià.

Aquí va ser quan definitivament es va rompre la cursa, perquè Rossi i Lorenzo deixaren despenjats tots els possibles rivals. Mentre que Dani Pedrosa consolidava la seva tercera plaça, les darreres voltes suposaren una nova exhibició de Rossi i de Lorenzo. Finalment guanyà l'italià, que amplià en cinc punts l'avantatge sobre el pilot mallorquí en la classificació del Mundial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per circuit de palma de titularitat pública ja!!, fa mes de 14 anys
Quan en Rossi se retiri serà l'hora d'aquest forasteret xulet. Jo no seré qui negui que val, perquè des que hi és (i que consti que pocs me cauen tan tort com ell) li ha donat un interès especial a Moto GP. A la fi algú posa la supremacia de Rossi en escac. Però Tomeu, si ets tan bon analista, veuràs de ben enfora que en Rossi està a anys llum. No el ganyarà mai en un tête à tête. Circuit de Palma de titularitat pública, ja!
Valoració:7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 14 anys
Rossi segurament ha estat un dels millors de tots els temps amb el permís de grans llegendes com Àngel Nieto sense anar mes enfora, però és de tutups negar la gran valia de'n Jorge Lorenzo. Només el temps ens dirà si arribarà al nivell d'en Rossi o serà un altre ploramiques com en Pedrosa
Valoració:4menosmas
Per ROSSI, fa mes de 14 anys

SEMPRE ROSSI !!!!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente