algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Lorenzo vola... cap a l'hospital

La participació del mallorquí a la correguda de diumenge no és segura, després que patís ahir una espectacular caiguda a la primera sessió d'entrenaments, que dominaren Rossi, Bautista i Bradl

73532
El mallorquí Jorge Lorenzo va perdre el control de la moto en un revolt quan circulava a uns 70 quilòmetres per hora.

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) patí una espectacular caiguda a la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina, quarta prova puntuable del Campionat del Món. El mallorquí, que hagué de ser traslladat a un centre hospitalari, té una petita fractura en un os del turmell esquerre -on ja patí una lesió en el passat- i una forta cremada al genoll esquerre. A més, patí una forta contusió en el turmell dret, però s'ha descartat la fractura en aquesta zona. El bicampió del món, que perdé el control de la seva Yamaha quan pilotava a uns 70 quilòmeters per hora en un revolt, fou examinat a la Clínica Mobila i traslladat posteriorment a l'hospital d'Huashan a Xangai. Tot i les lesions, Lorenzo espera pujar avui a la moto i poder competir diumenge, malgrat que haurà de passar una nova revisió mèdica.

El mànager del pilot mallorquí, Dani Amatriaín, lamentà profundament la caiguda del seu deixeble. «Està trist perquè les coses anaven bé», indicà.L'italià Valentino Rossi (Yamaha), en Moto GP; el pilot de Toledo Àlvaro Bautista (Aprilia), en 250 cc; i l'alemany Stefan Bradl (Aprilia), en 125 cc, lideraren els temps en la primera jornada d'entrenaments per al Gran Premi de la Xina. L'heptacampió del món aconseguí el millor registre del dia. Dani Pedrosa, per part seva, marcà el tercer millor temps per darrere de Casey Stoner (Ducati).

El pilot de Toledo Àlvaro Bautista s'apuntà la pole provisional en 250 cc per davant del finès Mikka Kallio (KTM), líder del Mundial, i del valencià Hèctor Barberà (Aprilia). El pilot de Talavera marcà un registre de 2:05.035, que li permet liderar una jornada que va començar amb una meritòria segona posició en els entrenaments lliures. En 125 cc, l'alemany Bradl firmà la primera posició provisional per davant de Bradley Smith (Aprilia) i de Nico Terol (Aprilia), que està oferint un extraordinari nivell després d'encadenar dos podis consecutius a Jerez i a Estoril. Per altra banda, l'italià Simone Corsi (Aprilia), líder del Mundial, fou quart en els entrenaments oficials i cinquè en els lliures. Així mateix s'ha de destacar el sisè lloc de Sergio Gadea (Aprilia) i l'onzena posició de Joan Olivé (Derbi).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.