algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Alonso brilla en la presentació de Renault

L'escuderia francesa donà el sus a la temporada amb les seves esperances posades en el pilot asturià

Fernando Alonso, que torna un any després a l'equip amb el qual va aconseguir el Mundial de 2005 i el de 2006, fou l'estrella en la presentació de l'escuderia Renault F1, que va tenir lloc a la seu del departament de comunicació, a París.

Sota la direcció de l'italià Flavio Britore, l'equip Renault F1 ha canviat completament per enguany, i l'objectiu serà «lluitar pel pòdium en alguna correguda, perquè guanyar campionats és molt difícil».

El company de Fernando Alonso serà el brasiler Nelsinho Piquet, subcampió de la GP2 darrere del britànic Lewis Hamilton el 2006. L'any passat va exercir ja de pilot de proves a Renault i enguany debutarà en el Mundial de Fórmula 1, títol que el seu pare Nelson va aconseguir tres vegades.Juntament amb els dos pilots titulars, Renault disposa al seu equip de joves pilots per realitzar algunes proves. El francès Romain Grosjean, que participarà enguany en GP2, serà el pilot reserva i Lucas Di Grassi donarà suport a l'equip en algunes proves.

Hi va haver poques sopreses en la imatge del nou R28, una reinvenció del bòlid amb el qual Alonso va aconseguir el seu segon Mundial, que mantindrà els colors que va lluïa durant la temporada passada.La principal novetat externa és un morro original, que integra un nou aleró inferior. Alonso provarà una peça nova a partir d'avui a Barcelona.

Després dels habituals parlaments, amb un to optimista, però moderat, l'escuderia francesa completa va posar amb l'R28, moment en el qual es va poder veure la complicitat existent entre Briatore i Alonso, ja que l'italià no va dubtar a fer bromes amb el seu deixeble.La setmana passada el nou monoplaça ja va rodar a Xest "València" amb sensacions molt positives i davant gairebé 40.000 espectadors que s'havien aplegat al circuit Ricardo Tormo.

Durant dues jornades, el pilot asturià va signar el sisè millor temps i va quedar a prop dels pilots de Ferrari i McLaren, fet que li permet ser molt optimista sobre el seu retorn a la marca francesa, on ha aconseguit els seus majors triomfs.

La cerimònia de presentació va estar marcada per la moderació i l'austeritat, sobre tot si la comparam amb les de temporades passades, en les quals el triomfalisme fou la nota predominant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.