nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Hamilton prova el nou McLaren a Menorca

El pilot britànic va assajar sobretot les arrencades i les frenades del seu cotxe sense el control de tracció

El subcampió del món de Fórmula U, el britànic Lewis Hamilton, va realitzar ahir dematí a Menorca una sessió d'entrenament, a la pista de l'aeroclub, amb el seu monoplaça MP4/23. Hamilton, tal com va fer diumenge el seu company Heikki Kovalainen, es va limitar a rodar per la pista de 1.840 metres de l'aeroclub per comprovar el comportament del vehicle en les arrancades i en les frenades sense l'ajuda del control de tracció, a causa de les modificacions del reglament per a la propera temporada que afecten la mecànica.

El pilot britànic va arribar diumenge horabaixa a Menorca amb un vol privat procedent de Suïssa, i tenia previst partir de l'illa una vegada completat els test a les instal·lacions menorquines. Al llarg de tot el matí, la terrassa de l'aeroclub es va omplir de curiosos per veure en persona el debutant, que va amargar la campanya passada al pilot asturià Fernando Alonso i el va privar de guanyar el que hauria estat el seu tercer títol consecutiu de campió del món.

Després de les proves d'ahir dematí, el dispositiu que l'escuderia McLaren Mercedes té a Menorca i que consta de tres camions, es desplaçarà cap a la Península per continuar els seus entrenaments i rodar en un circuït més convencional. Els tests d'aerodinàmica a Menorca continuaran el 6 de febrer amb la presència de l'equip Renault, en el qual milita enguany el mateix Fernando Alonso, que l'any passat pilotava per a McLaren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.