nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Sete deixa Rossi a més d'un segon en la primera jornada

Lorenzo no es va classificar en una sessió marcada per la pluja

Tres dels elements que han marcat el començament del Mundial de Moto GP reaparegueren ahir en el Gran Premi de França: la pluja, Sete Gibernau i Valewntino Rossi, a qui el primer distancià en més d'un segon durant la darrera sessió d'entrenaments lliures.

El brasiler Alex Barros aconseguí el millor temps de la segona ronda d'entrenaments lliures disputada al circuit de Le Mans per davant del català Sete Gibernau, ambdós amb una Honda; i per davant de l'italià Max Biaggi, que també fou tercer amb Honda.

L'aigua molestà els pilots durant la sessió de 250 cc. Només cinc participants en aquesta categoria, entre els quals no hi figurava el mallorquí Jorge Lorenzo, aconseguiren un temps adequat per classificar-se, ja que a partir del sisè millor registre, tenint en compte el del primer classificat, superar el d'aquest en un 107% implica quedar fora. Lorenzo, amb un temps de 2:17.459 en la darrera volta de les vuit que féu al circuit de Le Mans, no va aconseguir l'objectiu, mentre que el seu company d'equip Hèctor Barberà, igual que Dani Pedrosa, es va estimar més quedar al taller i no sortir a competir.

Per la seva banda, el pilot espanyol Héctor Faubel aconseguí amb la seva Aprilia el quart millor temps dels entrenaments oficials en la categoria de 125 cc. Faubel, que ha estat l'únic espanyol que ha pujat enguany al pòdium en la categoria menor del Mundial, només fou superat ahir horabaixa pel finlandès Mika Kallio, amb KTM; l'italià Marco Simoncelli, amb Aprilia; i l'hongarès Gabor Talmacsi, amb Aprilia. Julián Simón, amb KTM, obtingué el setè millor registre de la categoria, amb un temps final d'1:44.325. Per la seva banda, Kallio, amb un registre d'1:43.693, podria mantenir la pole provisional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.