cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Dissabte que ve s'inaugura la renovació de l'estadi de Son Moix amb paella, activitats esportives i el partit Mallorca-Celta

Aquest dimarts s'ha fet la presentació de l'acte d'inauguració de la reforma de l'estadi, que tendrà lloc dissabte que ve coincidint amb la disputa del partit de Lliga que enfrontarà el RCD Mallorca contra el Celta de Vigo, previst a partir de les 16.15 hores.

Hi han estat presents el president del club, Andy Kohlberg, el CEO de l'àrea de Negoci, Alfonso Díaz, l'arquitecta que ha dirigit el projecte, Izaskun Larzabal i el tinent de batle de Cultura i Esports de l'Ajuntament de Palma.

Durant la seva intervenció, Bonet ha destacat l'«íntima vinculació» que l'estadi manté amb la població de Palma des de la seva inauguració, fa gairebé 25 anys, amb motiu de la celebració dels Jocs Universitaris de 1999.

Així mateix, ha expressat la seva identificació amb les noves línies estratègiques que el RCD Mallorca pretén impulsar a Son Moix, amb la intenció que a l'oferta esportiva es puguin sumar molts altres esdeveniments. «El que volem és que a Son Moix passin coses», ha subratllat Bonet.

Des de l'Ajuntament han assenyalat que la reforma ha introduït un «canvi dràstic» en la fisonomia d'aquest estadi de titularitat municipal, cedit per conveni al RCD Mallorca. Així, la nova cara és el resultat de més de 600 dies de treball que s'han desenvolupat per fases.

Quant a la jornada d'inauguració, el dissabte se celebraran diferents activitats lúdiques, esportives i recreatives, dirigides a tots els públics que començaran a les 11.00 hores. Igualment, a les 13.00 hores es farà una paella multitudinària a la qual el club ha convidat els aficionats.

Per part seva, l'Ajuntament contribuirà al desenvolupament d'aquesta jornada festiva amb propostes que englobaran activitats com el futvolei, el 3x3, el circuit d'habilitats, els cotxets, l'hoquei, el minibasket, i la psicomotricitat, tot això sota l'organització de l'Institut Municipal de l'Esport (IME).

Al mateix temps, des del departament d'Infraestructures s'habilitaran els corresponents punts de llum, les tanques per a la realització de les activitats i els escenaris, a més de la col·locació de 800 cadires i 200 taules.

Paral·lelament, l'empresa municipal Emaya s'ocuparà de les tasques de neteja que hauran de dur-se a terme abans i després de l'esdeveniment, i la Policia Local s'encarregarà del control de la mobilitat, especialment en la zona pròxima a Son Moix on es procedirà a tallar el trànsit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.