cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Cata Coll i Mariona Caldentey, Campiones del Món!

La final s'ha jugat a l'impressionant Accor Stadium de Sydney, Austràlia. 75.000 espectadors.

Espanya: Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Laia Codina, Olga Carmona, Teresa Abelleira, Aitana, Jenni Hermoso, Alba Redondo, Mariona i Salma Paralluelo.

Canvis: Surt Alba Redondo, entra Oihane Hernández. Surt Codina, entra Andrés. Surt Mariona, entra Putellas.

Anglaterra: Earps, Carter, Bright, Greenwood, Lucy Bronze, Daly, Stanway, Keira Walsh, Russo, Hemp i Toone.

Canvis: Surten Russo i Daly. Entren Lauren i ChloeToone.

Àrbitra del partit: Tori Penso.

Targetes Grogues: Hemp (Anglaterra), Salma (Espanya).

Gol: Minut 30, Olga Carmona, 1-0

Crònica: Anglaterra ha sortit molt forta, pressionant en tot el camp. Al minut 4, ja han posat a prova a la portera mallorquina Cata Coll. El conjunt espanyol intenta sortir a la contra però amb poca repercussió a l'àrea contraria. Un primers minuts d'anades i vingudes. Al minut 15, Xut de la jugadora Anglesa Daly que s'estavella al travesser de la porteria defensada per Cata Coll. Resposta immediata d'Espanya Xut d'Alba que treu Mary amb dificultats. Mentre el partit anava arribant a la mitja hora amb tranquil·litat, la jugadora d'Espanya Olga Carmona s'ha tret un cacau i ha marcat el primer, i únic, gol de la final per posar-se per davant en el resultat 1-0. El gol ha deixat tocades les jugadores angleses i, a punt, han estat d'encaixar-ne un altre. Al darrer segon de la primera part, Salma ha estat a punt de marcar. Bona primera part del combinat espanyol.

La segona part a començat amb un xut al minut 48, de Mariona Caldentey que la portera anglesa ha tret amb dificultats. Minut 61, un xut llunyà d'Aitana que sortit fora per poc. Minut 64, després de revisar el VAR, l'àrbitra ha assenyalat penal contra Anglaterra. L'ha xutat Jenny Hermoso i l'ha aturat la portera Earps. Minut 75, Cata Coll salva l'empat en un xut a l'escaire de Lauren James. Res més destacable. Un voler i no poder d'Anglaterra fins arribar al temps de descompte (13 minuts). Espanya ha jugat els darrers minuts a la contra. Patint. Però, al final, campiones del Món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ñ, fa 11 mesos
ÑaÑa ens insulta i roba. Qui pot voler formar part d'un país així? A més molts dels seus dirigents són superbs i ignorants. És per això que molts de noltros som independentistes. Visca els Països Catalans!
Valoració:1menosmas
Per Dic jo, fa 11 mesos
@l'observador
Na Letizia li farà un traque per haver implicat l'imatge de la reialesa espanyola amb un energúmen agafant-se els ous devant de tot el món. Literalment.

Valoració:2menosmas
Per Xaume, fa 11 mesos
Però dues jugadores fetes al Collerense.
Valoració:2menosmas
Per l'observador, fa 11 mesos
Olé elmachospain delrubiales bes a la boca de la jove i ostensible mà al seu cervell baix. Qualcú li ha demanat la dimissió? Es mereix ser exemple de res? Oi de madeinspain!
Valoració:3menosmas
Per @semos, fa 11 mesos
En igual proporció a sa teua incultura.
Valoració:1menosmas
Per semos, fa 11 mesos
Para el "Baleares" (a eso hemos llegado), España solo jugó dos dos futbolistas.
Dos contra once.
Semos muy grandes
Valoració:-6menosmas
Per escardapenyes, fa 11 mesos
Felicitats per totes ! per una part estic molt content, per l'altre no tant, el que ha quedat clar i no hi eren totes, és que perquè España funcioni necesita la columna vertebral del BARÇA, com ja va pasar al 2.010,
Llàstima............... que això no els fasi pensar...........raonar i .........respectar.
Valoració:8menosmas
Per Joantit, fa 11 mesos
Aquestes joves poden ser molt bones esportistes, però són d'una pobresa verbal enorme. Fan pena, com la major part de les seves companyes.
Valoració:-6menosmas
Per Pere pardal, fa 11 mesos
@jordi ni ganes de representar fatxum xenobofob com tu.
L'esport representa valors que no arribaràs mai a entendre
Valoració:7menosmas
Per Xx (ver), fa 11 mesos
Felicitats barcelonistes. Enguany lliga, xampions, i copa del món de seleccions. I no se si encara me'n deixo algun altre trofeu. Per molts anys !!!!!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente