algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El preu

El Reial Mallorca publicà dies enrere els preus dels abonaments per a la temporada que ve. L'equip aconseguí la permanència i, una vegada superada la pandèmia, el futbol puja de preu. Els increments són més que notables, excessius des de qualsevol punt de vista.

És cert que el Reial Mallorca és una Societat Anònima Esportiva i que el consell d'administració i el seu primer executiu, Alfonso Díaz, tan mallorquinista com Robert Sarver, poden fixar els preus que considerin oportuns.

Dit això, no és menys cert que el consell d'administració podria tenir un mínim de sensibilitat i considerar el moment econòmic que ens ha tocat viure. És cert que la temporada turística és bona, molt bona, però també ho és que cada dia són més els treballadors que tenen dificultats per arribar a final de mes. El Mallorca s'ha equivocat amb una pujada desmesurada en un moment complicat i, això, aquests nous mallorquinistes que ara dirigeixen l'entitat ho pagaran tard o d'hora.

Per cert, des del punt de vista percentual, els abonaments més econòmics han pujat un 38,46%, mentre que els més cars només un 15,46%. Una errada més. I ja són...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.