algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Mallorca guanya a El Sadar, certifica la permanència a Primera i l'afició ho celebra a la Plaça de les Tortugues de Palma

199643

El Mallorca ha derrotat l'Osasuna a l'estadi El Sadar i ha certificat la permanència a la Primera Divisió. L'equip de Javier Aguirre ha sumat els tres punts gràcies als gols en el segon temps d'Angel Rodríguez en el minut 46 i de Grenier en el 82.

La primera meitat del partit es va saldar amb un empat a zero. El gol d'Angel en l'inici de la segona part va encaminar el camí cap a l'objectiu, que no era cap altre que aconseguir la victòria i garantir així la continuïtat a la Primer Divisió. Amb el gol de Grenier va esclatar l'eufòria mallorquinista.

Els futbolistes de Javier Aguirre varen aconseguir la fita de la temporada la setmana passada amb la victòria davant el Rayo en el minut 92, per aconseguir dependre de si mateixos.

Quan l'àrbitre ha assenyalar el final del matx, s'ha desfermat la festa entre els seguidors mallorquinistes que han anat a celebrar la permanència a la Plaça de les Tortugues de Palma, que s'ha tenyit de vermell i negre.

La festa mallorquinista s'ha allargat fins la mitja nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.