algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

La UIB i la FFIB participen en un projecte europeu d'inclusió social a través del futbol en les barriades més desfavorides

El grup d'investigació en Ciència de l'Activitat Física (Gicafe) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) participa en el projecte Erasmus+ Sidfoot, que cerca aprofitar el futbol com eina per promocionar la inclusió social i una vida saludable entre nins i joves de barriades desfavorides.

La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) i el grup d'investigació col·laboren en aquest projecte europeu.

Les instal·lacions de la Federació han acollit la segona reunió presencial internacional dels socis del projecte europeu Erasmus+, coordinat per la Federació del Real Betis Balompié, a la que ha assistit el director general d'Esports del Govern.

En el projecte participen el doctor Alexandre Garcia Mas, el doctor Francisco X. Ponseti i el doctor Jaume Cantallops, investigadors del Gicafe de la UIB.

Segons ha explicat la UIB, el projecte treballarà formant voluntaris i entrenadors que vulguin desenvolupar el rol de promotor voluntari a través del futbol i tendran prioritat les persones que resideixin en les mateixes barriades en les quals es vol intervenir.

Els principals grups destinataris indirectes del projecte Sidfoot són famílies que viuen en els barris, organitzacions esportives, institucions educatives, òrgans rectors de l'esport regional i estatal, i autoritats públiques en general.

Per altra banda, l'equip del projecte ha estat dissenyat per assegurar la participació activa d'un conjunt adequat d'organitzacions complementàries que provenen de camps diversos, però que comparteixen característiques i objectius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.