muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

L'Atlètic Balears presenta Gorka i Cassio

L'Atlètic Balears presenta les seves dues darreres incorporacions, Cassio Junior i Gorka Zabarte.

El Nou fitxatge, Gorka Zabarte, de 23 anys pot jugar a qualsevol posició de la línia defensiva i ha estat internacional amb le selecció espanyola sub-18 i sub-19. Arriba de l'Algeciras on no comptava pel seu entrenador.

Per altra banda, Cassio Junior arriba cedit fins a final de temporada pel Leganés i ha jugat amb el seu filial (Segona RFEF) tots els partits de la temporada. És un migcampista recuperador que podrà aportar treball i múscul a l'equip.

Gorka Zabarte ha dit que «són dies de feina» i assegura que veu «un equp i un club ben estructurat». També ha comentat que els companys l'han rebut amb «il·lusió i que té ganes d'aconseguir els objectius d'aquí a final de temporada». «Venc a aportar treball en el dia a dia, a deixar-me la pell en cada entrenament, els minuts són cars perquè és de les millors plantilles de la Primera RFEF, però jo faré feina per aportar en el camp, sóc un jugador que ho deixa tot, sóc fort I difícil de superar defensivament», ha afegit Zabarte.

També ha comentat que en les categoríes inferiors del Real Madrid va jugar de central Esquerra, encara que pot jugar a «qualsevol posició defensiva, juguem amb quatre o cinc a darrere».

Cassio, en canvi, ha destacat la importància de tenir un altre jugador brasiler en el vestidor i ha afirmat que amb la seva «qualitat i manera de jugar» aportarà «coses bones». També ha comentat que quan li sorgí la possibilitat d'arribar a l'Atlètic Balears va dir que volia venir, encara que també ha afegit que abans de la Copa del Rei d'enguny no coneixia el club.

«Sóc pivot defensiu, aport tàcticamnet en vigilància, tallar la pilota, estar pendent per la possessió, ser l'equilibri. Em puc associar bé, tenc força física i mental. Sóc jove però amb força mental», es definia Cassio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.